Reporter
Reporter
Naroči
Najnovejše
 

Vesel božič: obvezna božičnica izglasovana

Ključna beseda: ajda-mlakar


Poredni fantje okoli prinesli Ajdo: pošiljali so jo v Lendavo, nato pa ...

Rok Piletič, producent oddaje Kralj svoje kuhinje, ki jo lahko gledate ob ponedeljkih zvečer ob 18.00 na Aktual TV, se je v predzadnji oddaji prve sezone prve domislil potegavščine za voditeljico Ajdo Mlakar: prepričana je bila, da gre v gostilno Mlakar v Lendavo, ki sploh ne obstaja, v resnici pa so ji v studiu Aktuala pripravili kuhinjo z napisom Gostilna pri Mlakarju.

Alenka Sivka
 
Ekipa fantov ...

To je zlata pica, ki je presenetila Ajdo Mlakar

Ajda je v oddaji Kralj svoje kuhinje, ki jo lahko spremljate vsak ponedeljek na Aktual TV ob 18.00 in na TV Veseljak Golica ob 20.00, šla na Obalo, v Izolo, v gostilnico Gušt.

A.S.
 
Posnetek zaslona 2025-01-22 123942.png
Posnetek zaslona 2024-12-17 161114.png

Ajda Mlakar šla v Logarsko dolino in si privoščila masažo ... (FOTO)

Ajda se je tokrat z ekipo oddaje Kralj svoje kuhinje odpravila v eno najlepših slovenskih dolin, v Logarsko dolino, kjer je obiskala hotel in restavracijo Plesnik, v kateri delujeta kar dva chefa: mlajši chef Tom Čopar, ki je tudi vodja kuhinje in njegov mentor, slavni chef Janez Bratovž.

A.S.
 
1 Victory

Nuša Derenda proti Ajdi Mlakar: katera ve, kaj je to kopun?

Če kdaj prebirate starejše romane in tam piše, da so se na pojedinah basali s kopuni, pa niste vedeli, kaj je to, je skrivnost razkrita: v oddaji Kralj svoje kuhinje, ki jo lahko vidite na TV Veseljak Golica in na Aktual TV, je Ajda razkrila, da je to »obrezan« ali »kastriran« petelin.

A.S.
 
Posnetek zaslona 2024-12-02 124801.png

Ajda in skrita gostja: gurmanki in hedonistki

Ajda Mlakar se je v ponedeljkovi oddaji Kralj svoje kuhinje, 2.decembra, ustavila v prestolnici. Obiskala je butično restavracijo Birdie, kjer pravijo, da je udobje nova eleganca.

Al. S.
 
Posnetek zaslona 2024-11-25 141022.png

Ajda Mlakar je obiskala divji zahod - na Koroškem

Ajda je tokrat obiskala gostilno Saloon na Koroškem, na poti iz Kotelj proti Slovenj Gradcu. Za kuharskega mojstra Mladena Todića je pripravila izziv – kupila je T bone steak, mlad krimpir, rukolo, čebulo in parmezan.

A.S.
 
Ajda Mlakar in chef Aljaž v Oštariji pri Krači

Po sledeh največjega hita Brajde

Ajda Mlakar je šla po sledeh hita Brajde, v Oštarijo pri Krači v Škocjan na Dolenjskem, kjer so snemali videospot za slovensko inačico te pesmi. Ko boste pogledali oddajo, vam bodo nekateri prizori in zidovi zelo znani. Skriti gost tokrat ni ostal skrit do konca oddaje, ker je Ajda zelo hitro ugotovila, kam pes taco moli.

A.S.
 
Posnetek zaslona 2024-11-11 153750.png

Andrej Šifrer in ričota na Gorenjskem

Ajda Mlakar se je tokrat odpravila na Gorenjsko, v Eko Glamping Resort Krištof. Tam jo je sprejel chef Uroš Gorjanc, in skupaj sta pripravila imeniten krožnik, ki ga je prišel okušat tudi znani gorenjski »trubadur« Andrej Šifrer, ki je tudi avtor glasbene kriminalke Volkovi, ki bo v kratkem izšla tudi kot audio knjiga ali zvočnica.

A.S.
 
Ajda mlaka, oštirka, kralj svoje kuhinje

Kralj svoje kuhinje: Miran Ojstršek, gostilna Oštirka v Celju

Ajda Mlakar je tokrat obiskala knežje mesto, Celje, in v njem gostilno Oštirka, ki jo kuharski mojster Miran Ojstršek in njegova žena Gabrijela vodita tako, da v njej pripravljata tradicionalne slovenske jedi na sodoben način. Gostilna Oštirka je del starega celjskega obzidja, na kar sta lastnika še posebej ponosna.

Al. S.
 
Posnetek zaslona 2024-10-29 231415.png

Kralj svoje kuhinje: v gostilni, kjer kraljuje kuharski mojster Lojze Čop

V peti oddaji Kralj svoje kuhinje, ki si jo lahko ogledate vsak ponedeljek ob 20.00 na Aktualu, se je Ajda Mlakar odpravila v njeno rodno Zasavje, v Podkum, v gostilno Pr Čop, kjer kraljuje kuharski mojster Lojze Čop. Za kuharski izziv mu je prinesla svinjsko ribico, grah, korenje, mlad krompir in bel balzamični kis. Lojze je povedal, da ima svinjino rad, ker je lokalna, okusna in dobra. Pri svinjski ribici je treba paziti, da se ne prepeče, ker je potem pusta. Mlad krompir sta z Ajdo nadevala s slanino in sirom in ga gratinirala v pečici.

A.S.
 
Ajda Mlakar in Damjan Fink

Slastno orado na žaru spekla Ajda Mlakar in chef Damjan Fink

V ponedeljek ste lahko na Veseljaku in Aktualu spremljali prvo oddajo Kralj svoje kuhinje, ki bo na sporedu na obeh televizijah vsak ponedeljek ob 20.00. V prvi oddaji je Ajda Mlakar šla na Dolenjsko, k Damjanu Finku v hišo Fink, v Irčo vas pri Nove mestu. Kuharskemu mojstru je za izziv iz Spara prinesla štiri orade, špinačo, limete, kruh in oljčno olje, da bi Damjan iz tega naredil lep in okusen krožnik. Damjan se je izziva lotil z navdušenjem.

A. S.
 
Ajda Mlakar

Ajda Mlakar v novi kuharski oddaji Kralj svoje kuhinje

Odlična voditeljica Ajda Mlakar je dobila svojo kuharsko oddajo na Veseljaku in Aktualu, oddajo z naslovom Kralj svoje kuhinje. Vsak ponedeljek ob 20.00 se bo povabila v eno od slovenskih gostiln in vam skupaj s kuharskimi mojstri pomagala, da boste tudi doma lahko pripravili zanimive, a ne preveč zahtevne krožnike, in navdušili svoje goste. Ajdo Mlakar poznamo kot voditeljico Židanega popoldneva na Veseljaku in kot vedno nasmejano vremenarko na Planet TV. Njen živahni temperament bo v kuharski oddaji vsekakor prišel do izraza. Zanimalo nas je, kako se je počutila na snemanjih nove oddaje in česa se bomo v njih naučili.

A. S.
 
Reporter Plus

Digitalna naročnina


Naroči Reporter PLUS
Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.