Reporter
E-novice
Digitalna naročnina
Reporter
Naroči
Najnovejše
 

Pod Kučanovim patronatom: je Janković res Golobova tempirana bomba?

Ključna beseda: chef


Gurman: Rok Stubičar, zvezdniški chef restavracije Birdie

»Prosim, ne me že za začetek vprašati, katere jedi nikoli ne bi pojedel, kajti v kuhariji je to približno enako, kot če bi vas v novinarstvu vprašali, ali obstaja čtivo, ki ga nikoli ne bi vzeli v branje; ne obstaja, kajne?« je na glas razmišljal Rok Stubičar, zvezdniški chef ljubljanske restavracije Birdie, in ves čas v ustih sukal nekaj čvrstega, kar je povzročalo prijeten lomljiv zvok.

 
UV-rok in vuk-pl.JPG
Reporter Plus

Kako se chef Marko Magajne pripravljata na finalno tekmovanje najboljših kuharjev sveta

Da je ekipa duša in telo vsake kuhinje in da lahko z njo dosežeš nekaj več, nekaj, kar gosta razveseli, ker se na vsakem krožniku čuti razpoloženje vsakega posameznika, je zapisana kuharska filozofija Marka Magajne, chefa kuhinje restavracije Galerija okusov, kjer se s pomočnikom Žigom Grofelnikom že več mesecev zapovrstjo pripravljata na letošnje finalno tekmovanje najboljših kuharjev sveta v Abu Dabiju.

 
I-marko-magajna-ZIGA-ZIVULOVIC-JR-BOBO004.jpg

"Ko je v lokal vstopil Janez Drnovšek, je vse potihnilo"

Iz malega bifeja v Domžalah do ene najelitnejših restavracij v Ljubljani in Sloveniji: Janez Bratovž je prvi slovenski chef, ki se je uvrščal na lestvice najboljših kuharjev sveta, njegova najnovejša stvaritev pa ni jed, temveč knjiga. Ni klasična zbirka receptov, temveč poudarja dobavitelje sestavin, ki zalagajo kuhinjo Bratovževe restavracije JB v Ljubljani.

 
janez bratovz pl.jpg
Reporter Plus

Naročite Reporter Premium


Začnite preizkusno naročnino za samo 1,99 € mesečno!

Naroči Reporter
Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.