Revija Reporter
Magazin

Igor Jagodic, chef restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu

Marko Medvešek

13. jan. 2019 20:00 Osveženo: 20:35 / 13. 1. 2019

Deli na:

Igor Jagodic

Primož Lavre

V odsotnosti pravih grajskih gospodov bi lahko Igorja Jagodica označili za graščaka Ljubljanskega gradu. Navsezadnje je chef restavracije Strelec edini redni stanovalec gradu, zaradi katerega na grajski grič roma množica ljudi, ki se klanja njegovi spretnosti.

Kako na vprašanje, ali se sam ima za graščaka, odgovori eden največjih kuharskih mojstrov pri nas.  

Strelec na Ljubljanskem gradu se ob vrhunski hrani ponaša z izjemnim razgledom in opremo restavracije - oboje je prepričalo tudi Jagodica.

Še vedno so pomembne lokalne sestavine, ni pa to več restavracija z ljubljansko hrano.

Ne moremo imeti samo varnih jedi, ki ne izražajo tega, kar mi radi pripravljamo, poudarja Jagodic.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24