Reporter
Reporter
Naroči

Dve pridni plavolaski pečeta za božič


Čarobnega decembra si ne predstavljamo brez piškotov, tistih, narejenih doma, ki najbolje dišijo. Mojstrica peke z drožmi Polona Klančnik, ki je Črnomaljce navdušila z bistrojem PolaBekeraj, predlaga za božične in novoletne praznike tokrat nekaj drugačnega in razkriva recepte za sladkarije z drožmi.

zugelj cajnar klancnik pl.jpg
Primož Lavre
Simona Žugelj Cajnar in Polona Klančnik.

Marko Medvešek
 

Velikost pisave

Manjša
Večja
 

Polona je s poslovno partnerko Simono Žugelj Cajnar oktobra Črnomaljce navdušila z bistrojem PolaBekeraj.

Njene torte, pite in piškoti so narejeni z drožmi in brez pecilnega praška, če je le mogoče, pa sladkor nadomesti z datljevo pasto ali medom.



PolaBekeraj so najprej odkrili v središču Črnomlja zaposleni domačini, ki so izkoristili novo ponudbo malic, pit in drugih slaščic v mestu, nato pa so začeli kapljati še obiskovalci iz drugih krajev.

Četudi si v Črnomlju, to ne pomeni, da te ljudje ne bodo sprejeli ali prepoznali potenciala in v tebi videli nekaj drugačnega, pravita Polona in Simona.

Za tiste, ki morate paziti na telesno težo in se izogibate enostavnih ogljikovih hidratov, pa smo našli tudi nekaj bolj zdravih receptov za t. i. LCHF-slaščice.

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.



VEČ V NOVI ŠTEVILKI REPORTER MAGAZINA IN TRAFIKI24

reporter magazin 21-2019.jpg

Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.