Polona je s poslovno partnerko Simono Žugelj Cajnar oktobra Črnomaljce navdušila z bistrojem PolaBekeraj.
Njene torte, pite in piškoti so narejeni z drožmi in brez pecilnega praška, če je le mogoče, pa sladkor nadomesti z datljevo pasto ali medom.
PolaBekeraj so najprej odkrili v središču Črnomlja zaposleni domačini, ki so izkoristili novo ponudbo malic, pit in drugih slaščic v mestu, nato pa so začeli kapljati še obiskovalci iz drugih krajev.
Četudi si v Črnomlju, to ne pomeni, da te ljudje ne bodo sprejeli ali prepoznali potenciala in v tebi videli nekaj drugačnega, pravita Polona in Simona.
Za tiste, ki morate paziti na telesno težo in se izogibate enostavnih ogljikovih hidratov, pa smo našli tudi nekaj bolj zdravih receptov za t. i. LCHF-slaščice.
VEČ V NOVI ŠTEVILKI REPORTER MAGAZINA IN TRAFIKI24