Obrazi podjetništva: Urša Pikec Studio sladice
V majhni delavnici na Parmovi ulici v Ljubljani, kjer je nekoč brundal frizerski salon, zdaj diši po sveže pečenih cimetovih rolicah in bogati čokoladi.
V majhni delavnici na Parmovi ulici v Ljubljani, kjer je nekoč brundal frizerski salon, zdaj diši po sveže pečenih cimetovih rolicah in bogati čokoladi.
V očarljivem mariborskem poslovnem lokalu se v zraku širi vonj po sveže pečenem pecivu, ki pritegne domačine in druge obiskovalce. To je slaščičarski kotiček Kornelije Kuronja, podjetnice, njena pot od izgube službe do izdelovalke tort je tako navdihujoča kot prijetne dobrote, ki jih ustvarja. Njeno potovanje ne poudarja le potenciala podjetništva, ampak tudi izzive in odgovornosti, ki jih prinaša vodenje malega podjetja.
Zvezda že skorajda četrt stoletja gradi svojo razkošno paleto sladic na združevanju domačnosti in tradicije s pridihom inovativnosti in izvirnosti.
Čarobnega decembra si ne predstavljamo brez piškotov, tistih, narejenih doma, ki najbolje dišijo. Mojstrica peke z drožmi Polona Klančnik, ki je Črnomaljce navdušila z bistrojem PolaBekeraj, predlaga za božične in novoletne praznike tokrat nekaj drugačnega in razkriva recepte za sladkarije z drožmi.