pia zemljič Odkrito.si

Huda poškodba znane slovenske igralke

meghan markle Svet24.si

Oče Meghan Markle: Na svoji poroki je gostom dala...

novaandreja Petisvet.si

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

saber Svet24.si

Umoril je 16-letno domačinko! Iščejo ga!

sneg, sani, termometer, zima Svet24.si

Če bodo padavine, bo snežilo! Vse je odvisno od ...

Sofia Richie Najstnica.si

Sofia Richie se bori z ljubosumjem

Jan Plestenjak Njena.si

Plestenjak s svojim pogledom sprožil gorečo ...

Slovenija

Titofil Jelinčič z udbovskim dosjejem v aferi kaviargate

Deli na:
Titofil Jelinčič z udbovskim dosjejem v aferi kaviargate

Foto: Bobo

Kam spada specialni politični povratnik Zmago Jelinčič? Za levico je kot nacionalist desničar, za del desnice je še vedno na nasprotnem bregu – ker je proti Cerkvi in za Tita. Mož z udbovskim dosjejem zdaj na široka usta ponuja svoje glasove desnici oziroma Janezu Janši, ker se bo drugače pod levico sesula država.

Za njegovo diskreditacijo stojita Forum 21 in Soros, je dejal Jelinčič za portal Nova24TV. Z udinjanjem desnici in SDS Padalec (to kodno ime mu je nadela Služba državne varnosti) ne prispeva k verodostojnosti Janševega potegovanja za mandatarstvo.


V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj Jelinčič na stara leta ne bo le gledal v morje in jedel fige; kako si je z vrnitvijo v zakonodajno vejo oblasti nakopal pozornost javnosti in organov pregona; kje je moč najti prevod Ukane v ruščino; kako je v preteklosti Jelinčič lobiral za Irak pod režimom Sadama Huseina in ustanovil društvo slovensko-kubanskega prijateljstva; o njegovih prvih težavah z zakonom zaradi kraje dragocenih pištol, zaradi česar je tri leta in pol presedel na Dobu; kako je poskušal dobiti odškodnino in status političnega zapornika; o Jelinčičevem sodelovanju s SDV in koga je zalezoval; o novem nacionalistu, ki občuduje stare avtokrate.