ksenija horvat Odkrito.si

Ksenija Horvat odkrito o sinu in hčeri

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

Angel varuh Petisvet

Tako se javi naš osebni angel

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

Budva, plaža Svet24.si

VIDEO: Bitka za ležalnik na plaži

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

Miley in Liam: Konec njune ljubezni

henrik 3 Njena.si

Osupljivo: Henrik nekoč in danes

Slovenija

Titofil Jelinčič z udbovskim dosjejem v aferi kaviargate

Deli na:
Titofil Jelinčič z udbovskim dosjejem v aferi kaviargate

Foto: Bobo

Kam spada specialni politični povratnik Zmago Jelinčič? Za levico je kot nacionalist desničar, za del desnice je še vedno na nasprotnem bregu – ker je proti Cerkvi in za Tita. Mož z udbovskim dosjejem zdaj na široka usta ponuja svoje glasove desnici oziroma Janezu Janši, ker se bo drugače pod levico sesula država.

Za njegovo diskreditacijo stojita Forum 21 in Soros, je dejal Jelinčič za portal Nova24TV. Z udinjanjem desnici in SDS Padalec (to kodno ime mu je nadela Služba državne varnosti) ne prispeva k verodostojnosti Janševega potegovanja za mandatarstvo.


V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj Jelinčič na stara leta ne bo le gledal v morje in jedel fige; kako si je z vrnitvijo v zakonodajno vejo oblasti nakopal pozornost javnosti in organov pregona; kje je moč najti prevod Ukane v ruščino; kako je v preteklosti Jelinčič lobiral za Irak pod režimom Sadama Huseina in ustanovil društvo slovensko-kubanskega prijateljstva; o njegovih prvih težavah z zakonom zaradi kraje dragocenih pištol, zaradi česar je tri leta in pol presedel na Dobu; kako je poskušal dobiti odškodnino in status političnega zapornika; o Jelinčičevem sodelovanju s SDV in koga je zalezoval; o novem nacionalistu, ki občuduje stare avtokrate.