aljosa bagola prava Odkrito.si

Aljoša Bagola žaluje

slon Svet24.si

Tedenski horoskop: zadeva ni niti najmanj brezupna...

Louise Hay Petisvet

Louise Hay: Blagoslovite svoje račune

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Lucila Solá_al pacino Svet24.si

FOTO: Ima novo! In to še enkrat mlajšo od njega

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Marko Potrč in Lili Žagar Njena.si

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

Slovenija

Titofil Jelinčič z udbovskim dosjejem v aferi kaviargate

Deli na:
Titofil Jelinčič z udbovskim dosjejem v aferi kaviargate

Foto: Bobo

Kam spada specialni politični povratnik Zmago Jelinčič? Za levico je kot nacionalist desničar, za del desnice je še vedno na nasprotnem bregu – ker je proti Cerkvi in za Tita. Mož z udbovskim dosjejem zdaj na široka usta ponuja svoje glasove desnici oziroma Janezu Janši, ker se bo drugače pod levico sesula država.

Za njegovo diskreditacijo stojita Forum 21 in Soros, je dejal Jelinčič za portal Nova24TV. Z udinjanjem desnici in SDS Padalec (to kodno ime mu je nadela Služba državne varnosti) ne prispeva k verodostojnosti Janševega potegovanja za mandatarstvo.


V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj Jelinčič na stara leta ne bo le gledal v morje in jedel fige; kako si je z vrnitvijo v zakonodajno vejo oblasti nakopal pozornost javnosti in organov pregona; kje je moč najti prevod Ukane v ruščino; kako je v preteklosti Jelinčič lobiral za Irak pod režimom Sadama Huseina in ustanovil društvo slovensko-kubanskega prijateljstva; o njegovih prvih težavah z zakonom zaradi kraje dragocenih pištol, zaradi česar je tri leta in pol presedel na Dobu; kako je poskušal dobiti odškodnino in status političnega zapornika; o Jelinčičevem sodelovanju s SDV in koga je zalezoval; o novem nacionalistu, ki občuduje stare avtokrate.