Hilaree Nelson Svet24.si

Našli truplo slavne ameriške alpinistke

Savannah Graziano Svet24.si

Strelski obračun s policisti usoden za ubežnika ...

matej tonin vojska sta Necenzurirano

S Toninovimi oklepniki bi služil bivši šef SLS

nina krajnik-pl Reporter.si

Kam je izginila Sharon Stone iz Moravč, ki so jo ...

sesko Ekipa24.si

Kralj! Šeško o zadetku, ki trese Evropo, ne ...

sabina Njena.si

Sabini Mlakar rak znova pokazal zobe: Borim se kot...

ilicic Ekipa24.si

Mariborski navijači so komaj čakali na nove ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške."

Deli na:
Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške."

Roman Uranjek - Foto: Bobo

"Stal je v značilni črni obleki, v rokah pred sabo držal dolg bič iz usnja s kristalčki in mirno mi je dejal: 'Če takoj ne poližeš pljunka in če greš, se nikdar več ne vračaj!'" svojo izkušnjo z Romanom Uranjekom opisuje Ana Jud.

To pa res ni bila ljubezen niti prijateljstvo. Bilo je preizkušanje meja, fizičnih in mentalnih, piše Judova o svojem odnosu s pokojnikom. Zakaj je kljub temu nekajkrat obnovila svojo zvezo z njim.

Kaj pravi Ana Jud o slikarjevem pogrebu, na katerega je prišla slovenska kulturna in družbena elita.

Kako komentira zapis novinarke Maje Megla, ki je prva javno spregovorila o ponižujočem, predatorskem odnosu, ki ga je imel Uranjek do žensk.

"Ljudi je delil na dva dela. Na tiste, ki so mu koristili, na primer Zdenka Badovinac, ki si je najbrž domišljala, da bo na vekov veke kraljevala v Moderni galeriji, ali pa njegov najboljši prijatelj Igor Lah, pidovski tajkun," pravi Judova o Uranjekovem pogledu na ljudi.

V Reporterju novinarka nazorno opiše najbolj šokanten trenutek njunega spolnega razmerja, po katerem je bilo takega odnosa konec.

Začele so ga zanimati čedalje ekstremnejše, nasilnejše in deviantne seksualno prakse, piše Judova o Uranjekovih zadnjih letih. Kako se je našel z Dušanom Smodejem ki ga zdaj več deklet obtožuje spolnih zlorab?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24