Corinna Schumacher Svet24.si

Schumacherjeva žena je ujetnica

hrvaška policija Svet24.si

Matija na predvečer božiča brutalno pretepel ...

20131106-00479542 Necenzurirano

100.000 evrov neto za popoldansko delo tudi šefu ...

tomaz smrkolj -STA Reporter.si

Rakavega bolnika bi operirali šele po njegovi ...

aleksander ceferin uefa re Ekipa24.si

Na Uefi šokirani: Madžari trdijo, da jim ...

Večina poslušalcev Central Cee-ja pozna po hitu Doja Odkrito.si

V Ljubljano prihaja svetovni reperski fenomen

ragbi 1 Ekipa24.si

Kakšno slačilnico so pustili za seboj! Mladi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške."

Deli na:
Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške."

Roman Uranjek - Foto: Bobo

"Stal je v značilni črni obleki, v rokah pred sabo držal dolg bič iz usnja s kristalčki in mirno mi je dejal: 'Če takoj ne poližeš pljunka in če greš, se nikdar več ne vračaj!'" svojo izkušnjo z Romanom Uranjekom opisuje Ana Jud.

To pa res ni bila ljubezen niti prijateljstvo. Bilo je preizkušanje meja, fizičnih in mentalnih, piše Judova o svojem odnosu s pokojnikom. Zakaj je kljub temu nekajkrat obnovila svojo zvezo z njim.

Kaj pravi Ana Jud o slikarjevem pogrebu, na katerega je prišla slovenska kulturna in družbena elita.

Kako komentira zapis novinarke Maje Megla, ki je prva javno spregovorila o ponižujočem, predatorskem odnosu, ki ga je imel Uranjek do žensk.

"Ljudi je delil na dva dela. Na tiste, ki so mu koristili, na primer Zdenka Badovinac, ki si je najbrž domišljala, da bo na vekov veke kraljevala v Moderni galeriji, ali pa njegov najboljši prijatelj Igor Lah, pidovski tajkun," pravi Judova o Uranjekovem pogledu na ljudi.

V Reporterju novinarka nazorno opiše najbolj šokanten trenutek njunega spolnega razmerja, po katerem je bilo takega odnosa konec.

Začele so ga zanimati čedalje ekstremnejše, nasilnejše in deviantne seksualno prakse, piše Judova o Uranjekovih zadnjih letih. Kako se je našel z Dušanom Smodejem ki ga zdaj več deklet obtožuje spolnih zlorab?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24