Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške."

Deli na:
Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške."

Roman Uranjek - Foto: Bobo

"Stal je v značilni črni obleki, v rokah pred sabo držal dolg bič iz usnja s kristalčki in mirno mi je dejal: 'Če takoj ne poližeš pljunka in če greš, se nikdar več ne vračaj!'" svojo izkušnjo z Romanom Uranjekom opisuje Ana Jud.

To pa res ni bila ljubezen niti prijateljstvo. Bilo je preizkušanje meja, fizičnih in mentalnih, piše Judova o svojem odnosu s pokojnikom. Zakaj je kljub temu nekajkrat obnovila svojo zvezo z njim.

Kaj pravi Ana Jud o slikarjevem pogrebu, na katerega je prišla slovenska kulturna in družbena elita.

Kako komentira zapis novinarke Maje Megla, ki je prva javno spregovorila o ponižujočem, predatorskem odnosu, ki ga je imel Uranjek do žensk.

"Ljudi je delil na dva dela. Na tiste, ki so mu koristili, na primer Zdenka Badovinac, ki si je najbrž domišljala, da bo na vekov veke kraljevala v Moderni galeriji, ali pa njegov najboljši prijatelj Igor Lah, pidovski tajkun," pravi Judova o Uranjekovem pogledu na ljudi.

V Reporterju novinarka nazorno opiše najbolj šokanten trenutek njunega spolnega razmerja, po katerem je bilo takega odnosa konec.

Začele so ga zanimati čedalje ekstremnejše, nasilnejše in deviantne seksualno prakse, piše Judova o Uranjekovih zadnjih letih. Kako se je našel z Dušanom Smodejem ki ga zdaj več deklet obtožuje spolnih zlorab?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24