veter, streha, kranj Svet24.si

VIDEO: Pretresljivi posnetki iz Kranja, z bloka je...

mislav bago1 Svet24.si

Umrl je znani novinar in voditelj, star je bil ...

Screenshot 2021-11-14 at 18.32.43 Necenzurirano

Zadnji dnevi Tomaža Kokota na vrhu Pošte ...

jadranka rebernik bobo Reporter.si

Totalna vojna na TVS: novinarji se puntajo ...

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

Rad kolesari, teče in plava .. Odkrito.si

VIDEO: David Urankar - TO je zanj ključno!

doncic Ekipa24.si

Vas zanima, v čem se te dni po Ljubljani prevaža...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Radi imamo domače: Domači zelišči čaj za Mercator

Deli na:
Radi imamo domače: Domači zelišči čaj za Mercator

Jeseni in pozimi se najbolj prileže topel aromatični čaj. Dober čaj nas ogreje tako doma, kot v službi in na poti. Za postopek priprave zeliščnih poparkov si je treba vzeti čas, pogosto pa ga enostavno nimamo. Ampak aromatičen čaj iz domačih zelišč tako prija, nas pomiri in ogreje tudi dušo…

Zato so na domačiji Brozovič razvili nov produkt, ki predstavlja nekakšno popolnost v svetu čajev. V steklenico so ujeli zelišča z vrtov doline reke Kolpe, jih obogatili z limono in medom in jih kot zeliščni sirup blagovne znamke Radi imamo domače postavili na Mercatorjeve police. Že z nekaj mililitri sirupa, prelitimi z vročo vodo, dobimo popolnoma naraven čaj, z okusi bogatih zeliščnih vrtov, ki se kopajo v vročem opoldanskem soncu.

Brozovičevi pripovedujejo: »Na naši domačiji smo razvili nov produkt SIRUP ZA DOMAČI ČAJ. Naši otroci mu pravijo "očkov čaj", ker jih spominja na nedeljska jutra, ko jim ati skuha domači čaj in ga obogati z veliko medu in limone. Prav tak čaj smo uspeli narediti v sirupu, ki je zelo enostaven za uporabo v službi, na poti in za domačo mizo. Sirup za domači čaj iz naše domačije je naraven in ne vsebuje nobenih umetnih konzervansov ali drugih dodatkov. Zelišča, ki rastejo na vrtovih v dolini reke Kolpe, nabiramo ročno in izključno ob sončnih dneh. V opoldanskem času sonce iz njih izvabi največ eteričnih olj in zdravilne moči. Pri nabiranju in predelavi skrbimo za dobro vzdušje in lepe medsebojne odnose, ker verjamemo, da tudi veselje pripomore h kakovosti in polnemu okusi izdelka«.