Reporter
E-novice
Digitalna naročnina
Reporter
Naroči
Najnovejše
 

Vse najboljše in na zdravje, Niko Grafenauer: 85 let velikega intelektualca

Ključna beseda: krace


Gurman: Špacapanova hiša v Komnu in zgodba o Krasu

Adi Špacapan so nekateri pravili kar »kraljica kraške kuhinje« in Špacapanova hiša v Komnu je desetletja slovela kot ena najboljših gostiln na Krasu. Pred petimi leti, ko sta se gospodarja Miro in Ada odpravljala v pokoj, se je domov »vrnil« sin Ago Špacapan in prevzel vodenje družinske gostilne. Nadgradil je delo staršev, prinesel je nekaj novih idej in zagnal projekte, ki so Špacapanovo hišo dvignili na še višjo raven.

 
UV-ago spacapan-pl.jpg
klavnica_govedina.jpg

Evropski inšpektorji zaradi klanja bolnih krav nad Poljake

Poljsko bodo danes zaradi spornega govejega mesa obiskali inšpektorji Evropske komisije. Kot je ob izbruhu afere napovedal komisar za zdravje in varno hrano Vytenis Andriukaitis, bo njihova naloga predvsem pomoč pri reševanju razmer na terenu. Meso iz Poljske je prek Nemčije dobil tudi slovenski dobavitelj mesa.

STA
 
Reporter Plus

Naročite Reporter Premium


Začnite preizkusno naročnino za samo 1,99 €!

Naroči Reporter
Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.