Prijavljeni ste kot
3. dec. 2024
Ajda Mlakar se je v ponedeljkovi oddaji Kralj svoje kuhinje, 2.decembra, ustavila v prestolnici. Obiskala je butično restavracijo Birdie, kjer pravijo, da je udobje nova eleganca.
27. nov. 2024
Ajda je tokrat obiskala gostilno Saloon na Koroškem, na poti iz Kotelj proti Slovenj Gradcu. Za kuharskega mojstra Mladena Todića je pripravila izziv – kupila je T bone steak, mlad krimpir, rukolo, čebulo in parmezan.
18. nov. 2024
Ajda Mlakar je šla po sledeh hita Brajde, v Oštarijo pri Krači v Škocjan na Dolenjskem, kjer so snemali videospot za slovensko inačico te pesmi. Ko boste pogledali oddajo, vam bodo nekateri prizori in zidovi zelo znani. Skriti gost tokrat ni ostal skrit do konca oddaje, ker je Ajda zelo hitro ugotovila, kam pes taco moli.
13. nov. 2024
Ajda Mlakar se je tokrat odpravila na Gorenjsko, v Eko Glamping Resort Krištof. Tam jo je sprejel chef Uroš Gorjanc, in skupaj sta pripravila imeniten krožnik, ki ga je prišel okušat tudi znani gorenjski »trubadur« Andrej Šifrer, ki je tudi avtor glasbene kriminalke Volkovi, ki bo v kratkem izšla tudi kot audio knjiga ali zvočnica.
5. nov. 2024
Ajda Mlakar je tokrat obiskala knežje mesto, Celje, in v njem gostilno Oštirka, ki jo kuharski mojster Miran Ojstršek in njegova žena Gabrijela vodita tako, da v njej pripravljata tradicionalne slovenske jedi na sodoben način. Gostilna Oštirka je del starega celjskega obzidja, na kar sta lastnika še posebej ponosna.
2. nov. 2024
V peti oddaji Kralj svoje kuhinje, ki si jo lahko ogledate vsak ponedeljek ob 20.00 na Aktualu, se je Ajda Mlakar odpravila v njeno rodno Zasavje, v Podkum, v gostilno Pr Čop, kjer kraljuje kuharski mojster Lojze Čop. Za kuharski izziv mu je prinesla svinjsko ribico, grah, korenje, mlad krompir in bel balzamični kis. Lojze je povedal, da ima svinjino rad, ker je lokalna, okusna in dobra. Pri svinjski ribici je treba paziti, da se ne prepeče, ker je potem pusta. Mlad krompir sta z Ajdo nadevala s slanino in sirom in ga gratinirala v pečici.
22. okt. 2024
Ajda Mlakar je v tretji oddaji Kralj svoje kuhinje, ki jo lahko gledate vsak ponedeljek ob 20.00 na TV Veseljak golica in na Aktual TV, obiskala chefa in lastnika bistroja in kavarne Brioni, Tomaža Polenca.
21. okt. 2024
V drugi oddaji Kralj svoje kuhinje se je Ajda Mlakar odpravila na Koroško, v Šentanel, kjer kraljuje gostišče Marin – Miler s prelepim razgledom.
9. okt. 2024
V ponedeljek ste lahko na Veseljaku in Aktualu spremljali prvo oddajo Kralj svoje kuhinje, ki bo na sporedu na obeh televizijah vsak ponedeljek ob 20.00. V prvi oddaji je Ajda Mlakar šla na Dolenjsko, k Damjanu Finku v hišo Fink, v Irčo vas pri Nove mestu. Kuharskemu mojstru je za izziv iz Spara prinesla štiri orade, špinačo, limete, kruh in oljčno olje, da bi Damjan iz tega naredil lep in okusen krožnik. Damjan se je izziva lotil z navdušenjem.
2. okt. 2024
Odlična voditeljica Ajda Mlakar je dobila svojo kuharsko oddajo na Veseljaku in Aktualu, oddajo z naslovom Kralj svoje kuhinje. Vsak ponedeljek ob 20.00 se bo povabila v eno od slovenskih gostiln in vam skupaj s kuharskimi mojstri pomagala, da boste tudi doma lahko pripravili zanimive, a ne preveč zahtevne krožnike, in navdušili svoje goste. Ajdo Mlakar poznamo kot voditeljico Židanega popoldneva na Veseljaku in kot vedno nasmejano vremenarko na Planet TV. Njen živahni temperament bo v kuharski oddaji vsekakor prišel do izraza. Zanimalo nas je, kako se je počutila na snemanjih nove oddaje in česa se bomo v njih naučili.
28. avg. 2024
Jeseni vas bo TV Veseljak Golica razveseljevala z obogatenim programom!
12. dec. 2023
Ajda Mlakar je super dekle in svojemu sovoditelju Lovru Prešičku je za 26. rojstni dan pripravila presenečenje, kar med oddajo Židan popoldan, ki ga zabavno in duhovito vodita že kar nekaj časa.