Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Manekenka zahteva odškodnino, ker naj bi bila prisiljena v seks z Berlusconijem

Deli na:
Manekenka zahteva odškodnino, ker naj bi bila prisiljena v seks z Berlusconijem

Foto: Reuters

V sodnem procesu proti trem sodelavcem nekdanjega italijanskega premiera Silvia Berlusconija zaradi novačenja žensk za "bunga bunga" zabave v njegovi vili je maroška manekenka Imane Fadil danes zahtevala odškodnino, ker je bila prisiljena v spolne z Berlusconijem. Želi dva milijona evrov.

V t. i. drugem sodnem procesu Ruby so obtoženi televizijec Emilio Fede, političarka Nicole Minetti in televizijski agent Lele Mora. Tožilstvo zanje zahteva sedemletne zaporne in 35.000 evrov denarne kazni. Od trojice pa dva milijona evrov odškodnine terja tudi Fadilova, saj naj bi obtoženi izkoristili njeno finančno stisko in jo prisilili v spolne odnose s takratnim premierom.

Odvetnica modela Danila Di Domenico je pred sodiščem danes poudarila, da je njena stranka zaradi vpletenosti v afero izgubila veliko poslov na televiziji in v modi, saj je povsod poznana le kot "bunga bunga" dekle, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Zato meni, da si zasluži odškodnino.

27-letna Maročanka trdi, da je od Berlusconija prejela 2000 evrov gotovine, potem ko se je večkrat udeležila večernega dogajanja v njegovi vili. Berlusconi naj bi ji tudi obljubil delo na enem od njegovih televizijskih kanalov. "Bila sem zavedena, nimam dela in plačujem zelo visoko najemnino," sedaj pravi Fadilova.



Razsodba v primeru proti trojici, ki naj bi novačila prostitutke za Berlusconija, naj bi bila znana 12. julija.

Že 24. junija pa se bo predvidoma zaključilo sojenje v primeru Ruby proti Berlusconiju, v katerem je nekdanji premier obtožen spolnih odnosov z mladoletno prostitutko in zlorabe položaja. Tožilci zanj zahtevajo šestletno zaporno kazen in dosmrtno prepoved opravljanja javnih funkcij.

Berlusconija je prejšnji mesec sodišče že spoznalo za krivega davčne utaje, a se je na obsodbo pritožil.