horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Giorgos Parasiris; Savina Atai Dobra karma

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila ...

Khagendra Thapa Magar Svet24.si

FOTO: Poslovil se je najmanjši človek na svetu

karl-erjavec Svet24.si

Karl Erjavec se ne umika le iz politike, ampak ...

opravičevanje Dobra karma

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja

barbara-mucić Njena.si

To je prava ljubezen atraktivne Barbare

Archie, princ Harry Njena.si

Harry ločen od sina

Svet

Nemška starleta menda pričakovala Berlusconijevega otroka

Deli na:
Nemška starleta menda pričakovala Berlusconijevega otroka

Foto: Reuters

Nemška starleta Sabina Began, ki se je je prijel vzdevek Matica zaradi organizacije "bunga bunga" zabav, na katerih si je nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi krajšal čas z brhkimi dekleti, pričakuje otroka. Bodoči očka pa po njenih besedah ni nihče drug kot sam Berlusconi, poročajo tuje tiskovne agencije.

V pogovoru za italijanski dnevnik Il Fatto Quotidiano je 38-letna starleta bošnjaškega porekla na vprašanje o tem, kako komentira govorice, da naj bi bil 75-letni nekdanji premier oče njenega otroka, odgovorila le: "Stvar je preprosta. Spala sem samo z njim."

Nekdanji italijanski premier se je na novico odzval prek svojega odvetnika Nicole Ghedinija in odločno zanikal, da bi bil oče otroka. Beganova naj bi bila po njegovih besedah "popolnoma odklopljena od realnosti".

Kasneje se je tudi sama starleta potegnila nazaj. Kot je danes sporočila, naj bi namreč minulo noč splavila. "Prejšnjo noč sem izgubila otroka. Prosim vas, da mi pomagate, tako da nihče več ne govori o tem. Naredila sem veliko napak," je povedala za nek nemški tabloid, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

loading...
Loading...