stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Veliki načrt pohoda na oblast: Bo Šarec res premier? Kdo vse stoji v ozadju

Deli na:
Veliki načrt pohoda na oblast: Bo Šarec res premier? Kdo vse stoji v ozadju

Foto: Primož Lavre

Volilni favorit Marjan Šarec je na kongresu v Medvodah predstavil svojo ekipo in svoj program. Razkrivamo, kakšni so njegovi politični načrti in kakšno vladno koalicijo bi najraje sestavil. Ali bo povzročil pretres tudi na politični desnici, kjer ima veliko volivcev in zaveznikov?

Kamnik je postal novo središče Slovenije, še preden je Šarec zmagal na volitvah. Kot je slišati, se je v kamniški mestni hiši v zadnjih mesecih zvrstilo kar precej veleposlanikov drugih držav v Sloveniji Nazadnje je v četrtek Šarca obiskala avstrijska veleposlanica Sigrid Berka, pred tem so se z njim srečali še veleposlaniki Nemčije Klaus Riedel, Francije Marion Paradas, Nizozemske Bart Twaalfhovn, Velike Britanije Sophie Honey, ZDA Brent Hartley in Rusije Doku Zavgajev.



V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o srečanju med Šarcem in Janšo; kako je prvak SDS s kamniškim županom vedno ravnal v rokavicah; zakaj Šarec vztraja, da se v koaliciji z Janšo ne vidi; kakšno koalicijo bi v primeru zmage najraje sestavil Šarec; kdo je v Šarčevi najožji ekipi; kdo so najbolj znani poslanski kandidati LMS; zakaj ima med svojimi kandidati tako levičarje kot desničarje; kakšen kapital Šarec prinaša iz predsedniških volitev; zakaj bi Šarcu zelo ustrezalo, če bi si pridružil (zgodovinsko) SLS.