Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

Lucas Dobson Svet24.si

Lucasa so iskali več dni, družini pa so danes ...

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

ladja atlantia Svet24.si

Žena zastrupljenega Italijana o trenutkih groze ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

Miro Tomassini, Vlado Kreslin Njena.si

Umrl dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

Slovenija

Janković bo Janšo "ustavljal" tako, da ne bo šel na volitve

Deli na:
Janković bo Janšo "ustavljal" tako, da ne bo šel na volitve

Foto: Primož Lavre

Pozitivna Slovenija na prihajajočih državnozborskih volitvah ne bo nastopila s svojo listo. Kot so sporočili iz stranke, ne želijo "drobiti glasov na levi politični opciji". Pozitivna Slovenija se bo aktivno vključila v volitve tako, da bo delovala povezovalno in vse svoje moči usmerila v združevanje strank levega političnega bloka.

Ideja Pozitivne Slovenije in njenega predsednika Zorana Jankovića je preprečiti zmago bloka SDS, ki je po njihovem mnenju za Slovenijo preverjeno škodljiv in poguben. "Zato potrebujemo močno in trdno levico, ki je trenutno nimamo," so ocenili.

Po navedbah Pozitivne Slovenije smo še danes priča posledicam "pogubne vladavine Janeza Janše", saj da napake iz časa njegove vlade čutimo še danes in so nepopravljive. "Zato bomo vse svoje moči usmerili v združevanje levega bloka. Dali bomo vse od sebe za zmago levice in nadaljnjo stabilnost ter modernizacijo države, kjer bo dobro delo pravično plačano," so še zapisali.

Kandidatne liste je danes do 12. ure vložilo 22 strank, od tega deset v vseh osmih volilnih enotah. Rok za vlaganje kandidatur se sicer izteče nocoj opolnoči, tako da bo dokončen seznam vloženih kandidatur znan v petek dopoldne.

Loading...