Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

Slovenija

Pri prvi tašči Slovenije: Vida Iskra razkriva, kako je zet Marjan Šarec osivel, pa kako pozna Milana Kučana

Deli na:
Pri prvi tašči Slovenije: Vida Iskra razkriva, kako je zet Marjan Šarec osivel, pa kako pozna Milana Kučana

Foto: Primož Lavre - Vida Iskra

Znanstvo z znanimi politiki in medijskimi osebnostmi že dolgo ni nič posebnega za Vido Iskra, taščo Marjana Šarca. Ko smo jo obiskali na njenem domu v Domžalah, kjer nas je sprejela kmalu za tem, ko je končala zgodnje jutranje delo na vrtu, je v sproščenem klepetu omenila, da so – v prenesenem pomenu – vsi pomembni politiki jedli z njenega krožnika.

»Spoznala sem vse, od predsednikov do ministrov,« pove 63-letna upokojenka Vida Iskra, najbolj znana vneta podpornica Marjana Šarca; kot dobra tašča ga je javno podprla pred televizijskimi kamerami med predsedniško kampanjo.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 Vida Iskra pove, kaj si misli o zetovem igranju Serpentinška; spregovori o svojem delu v protokolu in našteje komunistične politike, ki jih je tedaj spoznala; pove, kako se spominja Milana Kučana; poudari, da ji niso všeč namigovanja o Šarčevih povezavah s Kučanom; zanika, da bi Marjan Šarec prek nje spoznal pomembne politike; razkrije, zakaj si je oddahnila, ko je hčerka domov pripeljala Marjana Šarca; pove, v kakšnih odnosih je z zetom; meni, da ga vsi podcenjujejo; se sprašuje, zakaj je igralca tako pritegnila politika.

Loading...