Revija Reporter
Slovenija

Prenovljeni hotel Brdo: Janši in gostom kuha chef z Michelinovo zvezdico

Katarina Keček
1 7.211

1. avg. 2021 20:00

Deli na:

Tomaž Kavčič v kuhinji hotela na Brdu

Primož Lavre

Tik pred našim predsedovanjem Evropski uniji so hotel na Brdu, po kratki in intenzivni prenovi, ki jih je stala več kot 10 milijonov evrov, ponovno odprli. Prenovljenemu hotelu je ime Elegans in preverili smo, kaj ponuja in v čem lahko uživajo pomembni gostje.

V tiskani izdaji Reporterja pišemo o močno zastraženem kompleksu na Brdu - na vsaj štirih kontrolnih točkah je treba mimo 20 policistov, varnostnikov in raznih državnih uslužbencev.

Kako drugačna je notranjost hotela v primerjavi z neimpresivno zunanjostjo in koliko je v povprečju stala obnova vsake od 130 hotelskih sob.

Kaj ponuja sveti gral hotelirstva, najprestižnejši apartma hotela Elegans.

V kakšnih posteljah se valjajo gostje hotela in ali je mogoče sobe najeti za ure in ne samo za nočitve.

Kaj bi si na dan obiska lahko privoščili Janša in gostje, če bi se odločili za kosilo na Brdu. Za ugledne goste tam kuha chef Tomaž Kavčič, nosilec Michelinove zvezdice.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24