Zakaj je v Gradu Otočec drugače kot kjer koli drugje pojasnjuje Matej Brezinščak, vodja Hotelov Otočec. Kdo vse so gosti in kdo ter ob kakšnih priložnostih je pripravljen zakupiti ves grad?
Na krožniku grajske kuhinje so tudi ščuke in potočni raki, kdo pa bi hrustljave žuželke?
Kaj je povedal šef kuhinje Nejc Ban o pripravi medvedjih šap, ki spominjajo na človeške roke ali noge? Ali so okusne?
Kakšne jedi priporoča šef kuhinje in kaj vse zmore pripraviti slaščičarska mojstrica Tatjana Cerjak, ki je na vrat na nos prišla iz Nemčije in se pojavila pred grajskimi vrati s svojim izborom sladic?
Zakaj ni bilo bližnjega srečanja s kočevskim medvedom in kako se obnaša izjemno naporen gost?
Kako strastno dobro izkušnjo lahko doživimo za turistične bone v pravkar prenovljenem športnem Hotelu Šport, ki je v neposredni bližini Gradu Otočec?
Kakšen incident se je zgodil leta 1994, ko se je na Gradu Otočec poročila Christina Margheri, vnukinja zadnjega predvojnega lastnika gradu?
Kako je na gradu še živ spomin na Miloša Kovačiča (1934–2016), nekdanjega generalnega direktorja Krke, ki je imel v gradu svoj apartma vse od takrat, ko je pri tridesetih letih postal komercialni direktor Krke?
VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24