reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Milena Miklavčič: Smrt otroka je najtežje, kar se ti lahko v življenju zgodi (VIDEO)

Deli na:
Milena Miklavčič: Smrt otroka je najtežje, kar se ti lahko v življenju zgodi (VIDEO)

Milena Miklavčič, pisateljica - Foto: Igor Gošte

Milena Miklavčič je med našimi najbolj branimi pisateljicami. Ne le po knjigah, ki so namenjene otrokom, ampak predvsem po treh knjigah za odrasle, ki nosijo naslov Ogenj, rit in kače, niso za igrače. V zadnjem obdobju je svojo prepoznavnost še dodatno povečala s sodelovanjem v oddaji Zadnja beseda, ki jo lahko spremljamo na nacionalni televiziji. Tisti, ki radi pokukate na portale in tednike s politično vsebino, ste jo gotovo opazili tudi kot kolumnistko tednika Reporter in spletnega portala Domovina.

Sama zase pove, da je konzervativna in predvsem dovolj široka, da lahko z vsakim izmenja par besed ali opravi daljši pogovor. Meni, da sukanje vedno le v krogu tistih, ki imajo podobno mnenje kot ga imaš sam, ni toliko zanimivo, kot druženje in pogovori z drugače mislečimi. Seveda z zmernimi in ne tistimi, ki so arogantni in žaljivi.

V oddaji je spregovorila tudi, zakaj je po odstopu predsednika vlade bolj naklonjena novi vladi, kot predčasnim volitvam (20:30). V nadaljevanju je spregovorila o svoji družini, v kateri je odraščala z ne ravno zvrhano mero ljubezni. Zato sta jo s soprogom toliko več nudila svojim štirim otrokom.

Foto: Igor Gošte - V zadnjem obdobju je Milena Miklavčič svojo prepoznavnost še dodatno povečala s sodelovanjem v oddaji Zadnja beseda, ki jo lahko spremljamo na nacionalni televiziji.

Spregovorila je tudi, kako hudo obdobje je sama in njena družina doživljala v času, ko se je sin boril s hudo boleznijo, ki ga je na koncu premagala (46:00). „Smrt otroka je tudi najtežje, kar se ti lahko v življenju zgodi,“ nam pove in doda, da so ji poleg družine ogromno pomagali premagati najhujše tegobe tudi pogovori z osebami, ki so šli skozi podobne preizkušnje v svojem življenju.

Drugi del oddaje bomo objavili v petek.