sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pahor z lopato in krampom delal na cesti

Deli na:
Pahor z lopato in krampom delal na cesti

Foto: Bobo

Kandidat SD za predsednika republike Borut Pahor se je danes v sklopu projekta Skupaj - spodbujajmo drug drugega pridružil ekipi cestnih delavcev pri obnovi ceste v Dravogradu, nato pa še v Radljah ob Dravi. Kot je dejal, se mu s takšnimi akcijami odpira nov pogled na svet, ljudje pa vidijo, da si je pripravljen "prigarati njihov glas".

Kot je dejal, je v takšnih primerih pri ljudeh sprva nekaj zadržanosti, nato pa ga kar hitro sprejmejo. "Vsekakor imajo zadoščenje, da sem od začetka do konca z njimi, da delam prav vse, kar delajo oni, in da mi lahko rečejo, naj jim prinesem kozarec vode, kar z veseljem storim," je pojasnil.

"Vmes se otoplijo in me sprašujejo stvari, ki si jih sam nikoli ne bi zastavil kot vprašanja in potem vidim, kaj ljudi bega, kje vidijo oni rešitve, kje vidijo naše neumnosti," je še dejal in poudaril, da bo s temi akcijami nadaljeval tudi kot predsednik države. "To da popolnoma novo perspektivo," je prepričan.

Ob tej priložnosti je Pahor ponovil, da si bo kot morebitni predsednik države prizadeval igrati predvsem povezovalno vlogo. "Kot človek, ki je poskušal povezovati dvajset let, menim, da lahko v prihodnjih letih odločilno prispevam k temu, da bomo naredili korak v prihodnost, namesto da bi zdrsnili nazaj v preteklost," je dejal.

Pahor je s projektom Skupaj - spodbujajmo drug drugega začel sredi tega tedna z obiskom v tovarni nogavic Ana v Starem trgu ob Kolpi. V prihodnjih tednih se bo v različnih krajih sestajal, pogovarjal in tudi delal z različnimi skupinami ljudmi, ki se sicer ne udeležujejo političnih zborovanj.