Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Koga se boji Mario Galunič?

Deli na:

Maja Čegovnik za Maria pravi, da je njena druga polovica. Ženska, katere ljubezni se ob televizijcu brani še nekaj moških, je spregovorila za Reporter, prvič pa so se medijem odprli tudi njeni starši.

Maja Čegovnik za Maria pravi, da je njena druga polovica. Ženska, katere ljubezni se ob televizijcu brani še nekaj moških, je spregovorila za Reporter, prvič pa so se medijem odprli tudi njeni starši.

Kdo je Maja Čegovnik, ki jo obtožujejo nadlegovanja nekaterih moških, med drugim televizijskega voditelja Maria Galuniča? Na to vprašanje nam je odgovorila Maja sama, nam razkrila svojo življenjsko zgodbo in ovrgla mnoge zanjo lažnive informacije. Prvič so spregovorili tudi starši, ki so se zaradi medijske odmevnosti te zgodbe popolnoma izolirali od sosedov in znancev.

»Želim si mirnega življenja v Sloveniji, delati v vrtcu in imeti svoje otroke, družino,« je večkrat ponovila Maja na najinem osebnem srečanju v Medvodah. To je ponovila vsaj desetkrat, kot da bi verjela, da se bo potem tudi uresničilo. Na srečanje je prišla urejena, neverjetno mirna, vmes si je na hitro zamenjala čevlje, ker je želela biti višja. Ko pa je spregovorila o Mariu, so se njene oči zasvetile drugače.

Kako Maja vidi sebe
Zase pravi, da je zvesta, iskrena, poštena, zdrava, nežna, prisrčna, delavna, zanesljiva. Našteva vse lastnosti, s katerimi se človek lahko samo pohvali. Trdi, da ne gleda televizije, ne bere časopisov, ne posluša radia, knjiga pa je njena najboljša prijateljica. Večkrat ponovi tudi, da ima dobro srce in da verjame v pravo ljubezen.

»Nadčutno občutljiva, umetniška, prijazna, nisem nasilna, nisem nevarna, nisem delikventna oseba. Nikomur nisem in ne bom ničesar naredila namerno, najmanj pa svoji ljubljeni osebi. Zanima me razvojna psihologija, cenim duhovne vrednote, materialne stvari me ne ganejo, znam biti prava prijateljica pravim ljudem,« našteva Maja, ki želi o sebi povedati še kaj več kot le tisto, kar o njej bere slovenska javnost.

»Nisem vse to, kar so pisali o meni. Ne iščem in ne želim težav. Spoštujem dostojanstvo posameznika in upoštevam pravico do zasebnosti, čeprav so novinarji glede mene hudo kršili pravilo o varovanju podatkov. To me je tako psihično zlomilo, da sem iskala pomoč pri psihiatru in odšla iz Ljubljane za pet let,« se spominja.

Pet let je, tako zagotavlja, delala kot vzgojiteljica v Bruslju pri neki družini evropskega poslanca, ni pa povedala pri kateri. Prav tako zanika, da bi bila nadlegovalka, občudovalka, kradljivka, psihopatka ali erotično blodnjava. Priznala pa je, da so jo trije moški, profesor mariborske univerze Boris Vezjak, župnik Marjan Plohl in televizijski voditelj Mario Galunič, negativno zaznamovali in da jih ne želi več videti v svojem življenju.

VEČ V TISKANI IZDAJI