Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Helena Blagne grozi Lady, ki piše o njeni preračunljivi ločitvi

Deli na:
Helena Blagne grozi Lady, ki piše o njeni preračunljivi ločitvi

Foto: Primož Lavre

Helena Blagne je preko odvetnika Davida Sluge reviji Lady poslala zahtevek za objavo popravka članka "Ni bilo zaman", v katerem je njena ločitev od Mitje Zamana označena za preračunljivo.

Da sta zakonca Zaman močno zadolžena, je pred dnevi poročal Požareport. Ločitev, o kateri je prejšnji teden prva pisala prav Lady,  naj bi bila fiktivna, Blagnetova pa naj bi sama naročila objavo članka o ločitvi, je pisal Požareport.,

Bančni računi Zamanovega podjetja so zaprti, banka naj bi šla tudi nad hišo njegove prejšnje družine na Vrhniki, iz podjetja Ralen pa se je lastniško umaknil osebni tajnik Helene Blagne, piše Požar, s katerim je stik navezala tudi Alexandra Zaman, hči iz Zamanovega prvega zakona z Olgo Marolt. in Povedala mu je, da zakonca Blagne Zaman v zadnjih letih živita na račun visokega kredita. Za garancijo je Mitja Zaman dal hišo na Vrhniki, v kateri živi njegova prva žena Olga Marolt in njegovi otroci. Banka sedaj njeni družini grozi z odvzemom hiše.

Lady je ta teden nadaljevala zgodbo o ločevanju zakoncev Blagne Zaman s člankom Ni bilo zaman, ki je Blagnetovo tako razburil, da je nad revijo poslala svojega odvetnika. Od revije zahteva objavo preklica neresničnih trditev in opravičilo, napoveduje pa še prepoved nadaljnjega poseganja v njeno čast in dobro ime ter vložitev zahtevka za plačilo odškodnine.