Primož Forte in Tina Gunzek Dobra karma

Spoznajte življenjsko ljubezen Gušta iz Ene ...

neda ukraden Svet24.si

Neda Ukraden ne želi na skrivaj peti za le 30 ...

aleksandra pivec1 Reporter.si

Tajni načrt Aleksandre Pivec: ustanovila naj bi ...

potrč marko Svet24.si

Bodo Marka Potrča zaradi objav tožili celo v ...

DiTjlBYXkAEGfrn Necenzurirano

Orbanov ključni operativec zaprl račun v ...

madonna Odkrito.si

Počivaj v miru, Madonna ...

miša-molk Njena.si

Miša Molk razgalila grenka čustva

Slovenija

EKSKLUZIVNO: To so strici iz ozadja, ki smo jih včeraj ujeli s spuščenimi hlačami!

Deli na:
EKSKLUZIVNO: To so strici iz ozadja, ki smo jih včeraj ujeli s spuščenimi hlačami!

Gregor Golobič in Uroš Jaušovec - Foto: Primož Lavre

V bistroju Atelje pod hotelom Union so včeraj popoldne zasedali podjetnik in nekdanji prvak Zaresa Gregor Golobič, direktor Ultre Miloš Urbanija, direktor društva Progresija in nekdanji glavni tajnik SD Uroš Jauševec ter pomočnik generalnega direktorja Slovenskih železnic Miha Butara.

Jauševec še vedno velja za enega glavnih kadrovikov v stranki SD in naj bi imel vpliv na sedanjega glavnega tajnika Dejana Levaniča, za Golobiča pa je znano, da še vedno vleče niti iz ozadja, kar dokazuje tudi fotografija iz tega srečanja, čeprav se dela, da ga ni nikjer.

Znano je sicer, da kot pogodbenik dela za družbo Margento, ki je Ultrino hčerinsko podjetje, vodi pa ga Miloš Urbanija. Golobič tako verjetno lobira za njegove posle, možno pa je tudi, da ga zanima dogajanje na Slovenskem državnem holdingu, kjer bodo v sredo nadzorniki med drugim izbirali tudi novega člana uprave.

Sestanek četverice, ki naj bi se začel okoli pol dveh popoldne, naj bi trajal približno dve uri. Pred vhodom v bistro Atelje je na tabli pisali V pravem trenutku na pravem mestu. Tudi naš fotograf Primož Lavre, ki je posnel srečanje omenjene četverice, je bil na pravem trenutku na pravem mestu.

Loading...