Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

maček, ura, poletni čas, nastavitev ure Svet24.si

Ne pozabite, ponoči premikamo ure!

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Dragojevič Njena.si

Oliver Dragojević se bori!

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Slovenija

EKSKLUZIVNO: To so strici iz ozadja, ki smo jih včeraj ujeli s spuščenimi hlačami!

Deli na:
EKSKLUZIVNO: To so strici iz ozadja, ki smo jih včeraj ujeli s spuščenimi hlačami!

Foto: Primož Lavre - Jauševec in Golobič ujeta v objektivu Reporterjevega fotografa.

V bistroju Atelje pod hotelom Union so včeraj popoldne zasedali podjetnik in nekdanji prvak Zaresa Gregor Golobič, direktor Ultre Miloš Urbanija, direktor društva Progresija in nekdanji glavni tajnik SD Uroš Jauševec ter pomočnik generalnega direktorja Slovenskih železnic Miha Butara.

Jauševec še vedno velja za enega glavnih kadrovikov v stranki SD in naj bi imel vpliv na sedanjega glavnega tajnika Dejana Levaniča, za Golobiča pa je znano, da še vedno vleče niti iz ozadja, kar dokazuje tudi fotografija iz tega srečanja, čeprav se dela, da ga ni nikjer.

Znano je sicer, da kot pogodbenik dela za družbo Margento, ki je Ultrino hčerinsko podjetje, vodi pa ga Miloš Urbanija. Golobič tako verjetno lobira za njegove posle, možno pa je tudi, da ga zanima dogajanje na Slovenskem državnem holdingu, kjer bodo v sredo nadzorniki med drugim izbirali tudi novega člana uprave.

Sestanek četverice, ki naj bi se začel okoli pol dveh popoldne, naj bi trajal približno dve uri. Pred vhodom v bistro Atelje je na tabli pisali V pravem trenutku na pravem mestu. Tudi naš fotograf Primož Lavre, ki je posnel srečanje omenjene četverice, je bil na pravem trenutku na pravem mestu.