901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

»Briši klošarji!« in »Za Slovenijo! Ne za smrdljivi Hamas!«: Ruparjevi upokojenci so se skoraj zravsali s podporniki Palestine (VIDEO in FOTO)

Deli na:
»Briši klošarji!« in »Za Slovenijo! Ne za smrdljivi Hamas!«: Ruparjevi upokojenci so se skoraj zravsali s podporniki Palestine (VIDEO in FOTO)

V nekem trenutku se je celo zazdelo, da bo prišlo do ravsa zaradi zastav. - Foto: X.com/Anže Božič

Pred državnim zborom so se istočasno znašli Pavel Rupar s svojim Glasom upokojencev in predstavniki Gibanja za pravice Palestincev – oboji so namreč ob isti uri in na istem kraju organizirali novinarsko konferenco.

Predvidljivo se ideološko nasprotni skupini nista spoštljivo pustili pri miru. Podporniki Palestincev so Ruparja pozivali, naj se prestavi na drugo stran Trga republike pred parlamentom, česar on jasno ni bil pripravljen storiti.

V videu, ki ga je objavil novinar 24ur Anže Božič, je videti razkačenega Ruparjevega podpornika, ki vpije »Za Slovenijo! Ne za smrdljivi Hamas.«

Nekaj trenutkov zatem se podpornica Palestincev s palestinsko zastavo postavi pred člana Ruparjeve ekipe s slovensko zastavo – tega to tako razkači, da jih palestinsko zastavo iztrga iz rok. Nekaj trenutkov se zdi, da bodo celo zapele pesti, a je Rupar svojega podpornika pomiril z opozorilom, da ga snemajo.

Slišati je vzklike »Za Slovenijo!« in »Briši klošarji!«, medtem ko predstavnica Gibanja za pravice Palestincev poziva medije, naj posnamejo incident.

Nato začne Rupar peti Zdravljico, spremljevalci mu pritegnejo in posnetek se konča.

V nadaljevanju je Gibanje za pravice Palestincev povedalo, kar je hotelo, a ob opazkah jeznega Ruparja in somišljenikov. Ti so podpornike Palestincev zmerjali s klošarji, Rupar pa je vpil »Barabe!« in se pritoževal, da so se mu »nasrali tukaj kot zadnjič Nika Kovač«.