princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton Svet24.si

Tega Kate Midleton še danes ni odpustila Meghan ...

Užgorod Svet24.si

Po poljskih v blokado še slovaški tovornjakarji,...

slovenske-železnice, železniška-postaja-jesenice Necenzurirano

To je železniška postaja, ki nas bo stala 126 ...

bobnar lindav mnz Reporter.si

(EKSKLUZIVNO) Sova ovadila Bobnarjevo in Lindava

nik mujanovic Ekipa24.si

Sodišče izdalo začasno odredbo v sporu velikega...

Gabriela Dončič Njena.si

Prva fotografija Dončićeve hčerkice: ...

luka doncic Ekipa24.si

Kaj pa to?! Luka Dončić je dobil denarno kazen ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Miša Molk: Jaz sem teta iz ozadja

Deli na:
Miša Molk: Jaz sem teta iz ozadja

Miša Molk - Foto: Miran Jurišič

Miša Molk je ena redkih oseb, pred katero imam tremo. Pa ne zato, ker bi se je bala, to ne. Nekajkrat sva se v življenju srečali, vedno službeno, nikoli nisem vedela, kaj v resnici misli. To, kar pove na glas ali kar slutim, da bi legendarna televizijska voditeljica rada povedala, pa ne izreče tega, ker se ne spodobi ali pa zato, ker je preprosto profesionalna.

Z njenimi intervjuji se po navadi mučim in ne vem, kako daleč lahko posežem s svojimi vprašanji zlasti zato, ker je Molkova vedno skrbno čuvala svojo zasebnost in skrbela za svojo javno podobo. Eno neprijetno vprašanje, pa se morda nikoli več ne bo hotela pogovarjati z mano.

O tem priljubljenem televizijskem obrazu je vedno krožilo ogromno govoric in natolcevanj, ki so okoli nje stkale na desetine neverjetnih zgodb o njenem vplivu, karizmi in fatalnosti. Zato v resnici dvomim, da veliko ljudi pri nas ve, kdo in kakšna je Miša Molk brez prižganih kamer, v sproščenem ozračju, nasmejana, skuštrana in brez profesionalne maske na obrazu. Okoli sebe je stkala tančico skrivnosti in še vedno le redkim dovoli pokukati na drugo stran.

Na pogovoru z Mio Skrbinac, ki sva ga imeli pred snemanjem, sem ji to, kar je v Pritličju povedala o lezbijkah v gledališču, tudi omenila. V studiu pa … hmm … šok in igra solz," pove Miša Molk o razvpitem intervjuju z igralko.Spoštujem javno Radiotelevizijo Slovenija in želim, da tudi ona spoštuje naše občinstvo, pravi o aktualnem dogajanju na RTV.

"Ni šlo za varčevanje, oddaja Z Mišo je bila ena najcenejših; ustvarjali smo jo zaposleni v hiši, gostje niso prejemali honorarja; šlo je preprosto za to da, v ta termin vstopi nekdo, ki ima podporo vodstva in bolj predvidljiv izbor gostov," razlaga o svoji ukinjeni oddaji.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24