atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Miša Molk: Jaz sem teta iz ozadja

Deli na:
Miša Molk: Jaz sem teta iz ozadja

Miša Molk - Foto: Miran Jurišič

Miša Molk je ena redkih oseb, pred katero imam tremo. Pa ne zato, ker bi se je bala, to ne. Nekajkrat sva se v življenju srečali, vedno službeno, nikoli nisem vedela, kaj v resnici misli. To, kar pove na glas ali kar slutim, da bi legendarna televizijska voditeljica rada povedala, pa ne izreče tega, ker se ne spodobi ali pa zato, ker je preprosto profesionalna.

Z njenimi intervjuji se po navadi mučim in ne vem, kako daleč lahko posežem s svojimi vprašanji zlasti zato, ker je Molkova vedno skrbno čuvala svojo zasebnost in skrbela za svojo javno podobo. Eno neprijetno vprašanje, pa se morda nikoli več ne bo hotela pogovarjati z mano.

O tem priljubljenem televizijskem obrazu je vedno krožilo ogromno govoric in natolcevanj, ki so okoli nje stkale na desetine neverjetnih zgodb o njenem vplivu, karizmi in fatalnosti. Zato v resnici dvomim, da veliko ljudi pri nas ve, kdo in kakšna je Miša Molk brez prižganih kamer, v sproščenem ozračju, nasmejana, skuštrana in brez profesionalne maske na obrazu. Okoli sebe je stkala tančico skrivnosti in še vedno le redkim dovoli pokukati na drugo stran.

Na pogovoru z Mio Skrbinac, ki sva ga imeli pred snemanjem, sem ji to, kar je v Pritličju povedala o lezbijkah v gledališču, tudi omenila. V studiu pa … hmm … šok in igra solz," pove Miša Molk o razvpitem intervjuju z igralko.



Spoštujem javno Radiotelevizijo Slovenija in želim, da tudi ona spoštuje naše občinstvo, pravi o aktualnem dogajanju na RTV.

"Ni šlo za varčevanje, oddaja Z Mišo je bila ena najcenejših; ustvarjali smo jo zaposleni v hiši, gostje niso prejemali honorarja; šlo je preprosto za to da, v ta termin vstopi nekdo, ki ima podporo vodstva in bolj predvidljiv izbor gostov," razlaga o svoji ukinjeni oddaji.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24