navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

karaoke (5) Svet24.si

Seksi kravata, stranska vloga, rdeča šminka in ...

zasežena-droga Svet24.si

FOTO: V finalni akciji 460 kriminalistov in ...

strah Dobra karma

Strah in 12 astro znakov - Bike skrbi denar, ...

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Nuša Rojs in Matej Mlađenović Njena.si

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Magazin

Je prsata zvezdnica Sofia Vergara res prava izbira za vlogo v filmu o Melaniji Trump?

Deli na:
Je prsata zvezdnica Sofia Vergara res prava izbira za vlogo v filmu o Melaniji Trump?

Melania Trump in Sofia Vergara. - Foto: Profimedia

Ameriški spletni mediji si pogosto postavljajo vprašanje, kdo bi lahko igral prvo damo ZDA, če bi posneli film o Donaldu Trumpu. Poglejmo nekaj mnenj.

Po mnenju spletne strani cheatsheet.com bi bila najbolj ustrezna za vlogo Melanie 47-letna angleška igralka Claire Forlani. Poznamo je recimo iz filmov Ko pride Joe Black, v katerem je igral Brad Pitt, in televizijske nanizanke Na kraju zločina.

Malo manj znano pa je, da je svoj prvi film posnela v Sloveniji. Leta 1992 je igrala glavno vlogo v filmu Oko za oko (Gypsy Eyes), ki ga je režiral slovenski režiser Vinči Vogue Anžlovar.

Svoj predlog, kdo bi moral igrati najbolj slavno Slovenko vseh časov, je predstavila tudi spletna stran tvovermind.com.

Sestavili so lestvico petih igralk. Na petem mestu je 40-letna francosko-ukrajinska igralka in manekenka Olga Kurylenko. V Ukrajini rojena igralka je zaslovela leta 2008 kot Bondovo dekle v filmu Kvantum sočutja.Četrta je 54-letna angleška igralka Elizabeth Hurley, nekdaj znana po tem, da je bila dekle angleškega igralca Hugha Granta. Sama je kot igralka največ uspeha požela s komedijo o vohunu Austinu Powersu.

Na tretjem mestu je 47-letna ameriška igralka Jennifer Garner, pred leti tudi žena igralca Bena Afflecka. Z njim je leta 2003 zaigrala v filmu Daredevil.

Drugouvrščena je 47-letna kolumbijsko-ameriška igralka Sofia Vergara. Prsata igralka z značilnim latinskoameriškim naglasom je zaslovela s televizijsko nanizanko Sodobna družina.

Čisto na vrhu lestvice igralk, ki bi jim bila vloga Melanie najbolj pisana na kožo, je 51-letna britanska igralka Naomi Watts. Ta je svojo igralsko kariero začela v Avstraliji, domovini svoje matere. Do zdaj smo jo lahko videli v filmih, kot so Mullholland Drive, grozljivka Krog in King Kong.

loading...
Loading...