severina Svet24.si

VIDEO: Severina objavila ta posnetek in do srca ...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Hengsberg, kmetija, avstrijski gasilci Svet24.si

FOTO: Upokojenec želel na vrtu pokopati mačko, a...

kris Svet24.si

VIDEO: »Lahko se igram brez opornice in brez nje ...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

jernej šugman Njena.si

Minili sta dve leti od smrti Jerneja Šugmana

tanja-balabanić, jan-klobasa Njena.si

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

Magazin

Je prsata zvezdnica Sofia Vergara res prava izbira za vlogo v filmu o Melaniji Trump?

Deli na:
Je prsata zvezdnica Sofia Vergara res prava izbira za vlogo v filmu o Melaniji Trump?

Melania Trump in Sofia Vergara. - Foto: Profimedia

Ameriški spletni mediji si pogosto postavljajo vprašanje, kdo bi lahko igral prvo damo ZDA, če bi posneli film o Donaldu Trumpu. Poglejmo nekaj mnenj.

Po mnenju spletne strani cheatsheet.com bi bila najbolj ustrezna za vlogo Melanie 47-letna angleška igralka Claire Forlani. Poznamo je recimo iz filmov Ko pride Joe Black, v katerem je igral Brad Pitt, in televizijske nanizanke Na kraju zločina.

Malo manj znano pa je, da je svoj prvi film posnela v Sloveniji. Leta 1992 je igrala glavno vlogo v filmu Oko za oko (Gypsy Eyes), ki ga je režiral slovenski režiser Vinči Vogue Anžlovar.

Svoj predlog, kdo bi moral igrati najbolj slavno Slovenko vseh časov, je predstavila tudi spletna stran tvovermind.com.

Sestavili so lestvico petih igralk. Na petem mestu je 40-letna francosko-ukrajinska igralka in manekenka Olga Kurylenko. V Ukrajini rojena igralka je zaslovela leta 2008 kot Bondovo dekle v filmu Kvantum sočutja.Četrta je 54-letna angleška igralka Elizabeth Hurley, nekdaj znana po tem, da je bila dekle angleškega igralca Hugha Granta. Sama je kot igralka največ uspeha požela s komedijo o vohunu Austinu Powersu.

Na tretjem mestu je 47-letna ameriška igralka Jennifer Garner, pred leti tudi žena igralca Bena Afflecka. Z njim je leta 2003 zaigrala v filmu Daredevil.

Drugouvrščena je 47-letna kolumbijsko-ameriška igralka Sofia Vergara. Prsata igralka z značilnim latinskoameriškim naglasom je zaslovela s televizijsko nanizanko Sodobna družina.

Čisto na vrhu lestvice igralk, ki bi jim bila vloga Melanie najbolj pisana na kožo, je 51-letna britanska igralka Naomi Watts. Ta je svojo igralsko kariero začela v Avstraliji, domovini svoje matere. Do zdaj smo jo lahko videli v filmih, kot so Mullholland Drive, grozljivka Krog in King Kong.

loading...
Loading...