favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

DoPrinesi.si: portal, ki krepi samooskrbnost Slovenije

Deli na:
DoPrinesi.si: portal, ki krepi samooskrbnost Slovenije

Združujemo in povezujemo vse, ki stremimo k samooskrbi - povsem brezplačno za vse. - Foto: Doprinesi.si

Kriza, ki jo je v svet pognal virus Covid-19, je prizadela vse. Vse nas, ki prebivamo v Sloveniji, vse gospodarske dejavnosti, vsako poro naše družbe. V razmerah, ko je možnost okužbe velika in je upravičeno in popolnoma nujno spoštovanje vseh omejitvenih ukrepov o gibanju in srečevanju, vsi iščemo hitre in učinkovite rešitve, ki lahko prebivalstvu Slovenije pomagajo.

V razmerah v katerih je v tem trenutku večina držav na svetu, se je pokazalo, kako pomembna je samooskrbna sposobnost posamezne države.

Ekipa partnerjev, ki so se povezali pri iskanju samooskrbnih rešitev, je delovala izjemno hitro in učinkovito. V nekaj dneh so postavili platformo DoPrinesi.si. Povezuje Slovenijo v čim bolj samooskrbno deželo. V Formitas skupini, Fabulatoriju, Kreatoriju in v ekipi Tech Sumo je vsak dodal svoj del znanja. Platforma DoPrinesi.si je pripravljena, da takoj prične učinkovito delati dobro.

Internetno stičišče DoPrinesi.si je stična točka za vse prebivalce Slovenije. Povezuje vse, ki svoje izdelke lahko ponudijo, tiste, ki te izdelke potrebujejo in tiste, ki lahko odigrajo vlogo vmesnega člena med prvimi in drugimi in lahko enim in drugim ponudijo pomoč.

»Združujemo in povezujemo vse, ki stremimo k samooskrbi. Omogočamo vam, da naročite sveže, dobre, domače, slovenske izdelke pri slovenskih kmetih, podjetnikih, domačih pridelovalcih in predelovalcih ter mnogih drugih. Nekateri bodo naročene izdelke dostavili do vaših vrat, kot je le najhitreje mogoče.«, pravijo avtorji na spletni strani DoPrinesi.si.

Foto: Doprinesi.si - Združujemo in povezujemo vse, ki stremimo k samooskrbi - povsem brezplačno za vse.

Stičišče je odprto za zbiranje prijav ponudnikov izdelkov, za zbiranje prijav tistih, ki potrebujejo pomoč pri oskrbi in za zbiranje prijav prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati. Ta trenutek se že lahko prijavijo prostovoljci. Spletno stičišče DoPrinesi.si bo z vsemi funkcionalnostmi delovalo v nekaj dneh.

Pri nakupih, ki jih bo v kratkem omogočalo spletno stičišče DoPrinesi.situdi z brezstičnim plačevanjem, ni članarin, provizij in nobenih drugih dodatnih stroškov, ki bi cene ponudnikov izdelkov kakor koli povečevale. Delati dobro je primaren motiv avtorjev, ki bodo k projektu povabili tudi podpornike, podjetja in institucije, ki jim je vrednota delati dobro prav tako pomemben motiv delovanja.

Če ste pridelovalec ali predelovalec živil, če ste podjetnik ali podjetje, ki lahko vsem nam ponudi domače, sveže in dobre izdelke, pridružite se projektu DoPrinesi.si. Če želite sodelovati pri projektu kot prostovoljec, obiščite DoPrinesi.si in se vpišite med tiste, ki ste pripravljeni pomagati. Če potrebujete pomoč, če želite, da kdo namesto vas opravi nakup v trgovini ali lekarni, če potrebujete nekoga, da sprehodi vašega štirinožnega prijatelja … v nekaj dneh bo na voljo vpis na spletni strani, in nam zaupajte, kakšno pomoč potrebujete. Verjamemo, da nam bo uspelo najti vašega pomočnika.

In, kot pravi poziv avtorjev: »Pomagajmo (v)si!«