Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

David Lesar in salame, ki najdejo točko G

Deli na:
David Lesar in salame, ki najdejo točko G

David Lesar s svojo salamo na deski, ki jo je sam zasnoval. - Foto: Primož Lavre

»Norec« in »butelj« si med drugim pravi David Lesar, a ni ne eno ne drugo. Je pa zato 32-letni Ribničan tako strasten glede svojih mesnin, da morda njegovo navdušenje koga zavede. Degustacija z njim ni samo izkušnja za brbončice.

S klobasami in salamami za gurmane njegovo podjetje BioSing zalaga izbrane slovenske gostilne in restavracije, David pa se ozira tudi na tuje, kjer si plete mrežo poznanstev v vrhunski kulinariki.

Foto: Primož Lavre - Klobasa in salami Biosing.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj je Ribničan David Lesar svojo ponudbo zastavil kot nekaj ekskluzivnega in njegovih izdelkov ne bo nikoli na polici Mercatorja ali Spara; kaj je tako posebnega na njegovih salamah in zakaj to niso salame za narezke; zakaj so ga čudno gledali v Monte Carlu in komu je ta postregel s svojimi salamami; o posebnostih kleti, kjer suši svoje salame; kako s svojimi salamami iz tira meče druge mesarje in ljubitelje dobre hrane; kako je reagiral znani slovenski vinar, ko je svoje vino poskusil z Davidovo salamo.