David Lesar in salame, ki najdejo točko G
20. nov. 2018 10:01 Osveženo: 10:06 / 20. 11. 2018


David Lesar s svojo salamo na deski, ki jo je sam zasnoval.
»Norec« in »butelj« si med drugim pravi David Lesar, a ni ne eno ne drugo. Je pa zato 32-letni Ribničan tako strasten glede svojih mesnin, da morda njegovo navdušenje koga zavede. Degustacija z njim ni samo izkušnja za brbončice.
S klobasami in salamami za gurmane njegovo podjetje BioSing zalaga izbrane slovenske gostilne in restavracije, David pa se ozira tudi na tuje, kjer si plete mrežo poznanstev v vrhunski kulinariki.
Klobasa in salami Biosing.
V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj je Ribničan David Lesar svojo ponudbo zastavil kot nekaj ekskluzivnega in njegovih izdelkov ne bo nikoli na polici Mercatorja ali Spara; kaj je tako posebnega na njegovih salamah in zakaj to niso salame za narezke; zakaj so ga čudno gledali v Monte Carlu in komu je ta postregel s svojimi salamami; o posebnostih kleti, kjer suši svoje salame; kako s svojimi salamami iz tira meče druge mesarje in ljubitelje dobre hrane; kako je reagiral znani slovenski vinar, ko je svoje vino poskusil z Davidovo salamo.
Privoščite si nemoteno branje
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
- preverjen e-naslov
- preverjena tel. številka
- popolni osebni podatki
- prijava na e-novice
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke