Reporter
E-novice
Digitalna naročnina
Reporter
Naroči
Najnovejše
 

Udarec za Goloba: Bruselj kritičen do proračuna za 2026

Ključna beseda: divjacina


V Kranj na medveda: pri Matjažu Erzarju, mojstru za divjačino

Iz gmajne in kar mi zraste, povzame Matjaž Erzar opis hrane, ki jo ponuja v svoji gostilni pr' Matičku v Kranju. Erzar je eden največjih slovenskih mojstrov za pripravo divjačine, dolgoletni lovec in neposreden sogovornik, ki obed pri Matičku popestri z zabavnimi anekdotami in mnenji.

Marko Medvešek
 
matjaz erzar pl.JPG

V Kranj k Matičku na medveda

Matjaž Erzar, lastnik in glavni kuhar kranjske gostilne Pr' Matičku, je eden največjih slovenskih mojstrov za pripravo divjačine, dolgoletni lovec in neposreden sogovornik, ki obed pri Matičku popestri z zabavnimi anekdotami.

Marko Medvešek
 
matjaz erzar pl.JPG
Reporter Plus

Naročite Reporter Premium


Začnite preizkusno naročnino za samo 1,99 €!

Naroči Reporter
Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.