fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Svet

Prijeli skupino tihotapcev ilegalnih migrantov

Deli na:
Prijeli skupino tihotapcev ilegalnih migrantov

Fotografija je simbolična - Foto: Getty Images

Črnogorska policija je v sredo sporočila, da so v operaciji Azil prijeli 11 oseb, ki so tihotapile migrante iz Albanije preko Črne gore ter Bosne in Hercegovine proti državam zahodne Evrope. Kot so potrdili, so aretirali tudi organizatorje mednarodne skupine tihotapcev, medtem ko dva člana kriminalne združbe še iščejo.

Policija verjame, da je kriminalna skupina od začetka leta pretihotapila več skupin migrantov, v katerih je bilo med pet in deset ljudi, so zapisali na spletni strani črnogorskega notranjega ministrstva.

Pojasnili so, da so migrante ilegalno prepeljali čez albansko-črnogorsko mejo, potem pa so se migranti prijavili kot prosilci za azil v Črni gori. Niso čakali na rešitev zahtev, temveč so člani kriminalne skupine organizirali njihov prevoz s taksiji in rent-a-car vozili do meje z BiH. Potem so osebe ilegalno prepeljali v BiH z namenom oditi naprej v države zahodne Evrope, so še objavili.

Večina v sredo prijetih oseb je z območja Nikšića, aretirali pa so tudi tujega državljana, ki je bival v centru za tujce v Črni gori. Vse aretirane bodo kazensko ovadili.

loading...
Loading...