Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

Svet

Prijeli skupino tihotapcev ilegalnih migrantov

Deli na:
Prijeli skupino tihotapcev ilegalnih migrantov

Foto: Getty Images - Fotografija je simbolična

Črnogorska policija je v sredo sporočila, da so v operaciji Azil prijeli 11 oseb, ki so tihotapile migrante iz Albanije preko Črne gore ter Bosne in Hercegovine proti državam zahodne Evrope. Kot so potrdili, so aretirali tudi organizatorje mednarodne skupine tihotapcev, medtem ko dva člana kriminalne združbe še iščejo.

Policija verjame, da je kriminalna skupina od začetka leta pretihotapila več skupin migrantov, v katerih je bilo med pet in deset ljudi, so zapisali na spletni strani črnogorskega notranjega ministrstva.

Pojasnili so, da so migrante ilegalno prepeljali čez albansko-črnogorsko mejo, potem pa so se migranti prijavili kot prosilci za azil v Črni gori. Niso čakali na rešitev zahtev, temveč so člani kriminalne skupine organizirali njihov prevoz s taksiji in rent-a-car vozili do meje z BiH. Potem so osebe ilegalno prepeljali v BiH z namenom oditi naprej v države zahodne Evrope, so še objavili.

Večina v sredo prijetih oseb je z območja Nikšića, aretirali pa so tudi tujega državljana, ki je bival v centru za tujce v Črni gori. Vse aretirane bodo kazensko ovadili.

Loading...