Ilyushin Il-96-300 Svet24.si

"Putinovo letalo" pristalo v Švici

profimedia-0370438252 Svet24.si

Slovenska družina z regresom na jahto

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

kdo vam laze1 Reporter.si

Bumerang za Tomašiča: tožilstvo že preiskuje ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič osupnil s podrobnostmi glede ...

darja-gajšek Njena.si

Ne boste verjeli, kaj se je Darji Gajšek zgodilo ...

Roglič Ekipa24.si

Ste že videli to?!? Tako si Primož Roglič ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Poslušajte, kako govori sin ameriškega predsednika: Barron Trump ima Melaniin naglas (VIDEO)

Deli na:
Poslušajte, kako govori sin ameriškega predsednika: Barron Trump ima Melaniin naglas (VIDEO)

Foto: Reuters

Posnetki, na katerih je mogoče slišati, kako govori Barron William Trump, sin ameriškega predsedniškega para, so redki, a vendarle so. Eden izmed prvih je bil viden v pogovorni oddaji slavnega voditelja Larryja Kinga, ko je bilo prvič omenjeno, da tedaj štiriletni Barron govori angleščino s slovenskim naglasom.

Popularni ameriški televizijski voditelj Larry King je v svoji pogovorni oddaji leta 2010 gostil zakonca Melanio in Donalda Trumpa. Takrat sta mu z izjemnim navdušenjem pripovedovala o svojem sinu Barronu Williamu, televizijski gledalci pa so lahko videli tudi posnetek iz pisarne Donalda Trumpa, kjer sta mu delala družbo najmlajši sin in Melania. Iz kratkega družinskega klepeta je pozorno uho voditelja Kinga takoj zaznalo, da Barron govori angleško s slovenskim naglasom, zato je njegova starša vprašal: »Ali ima naglas?« Melania je z nasmehom odvrnila, da je razlog sinovega slovenskega naglasa v tem, da je veliko v njeni družbi. Izvedelo se je še, da Barron preživlja prosti čas v pogovorih z dedkom in babico (Amalijo in Viktorjem Knavsom, op. p.) in da tekoče govori štiri jezike; slovenščina mu je tako domača kot angleščina.


Kako govori in kako živahen zna biti Barron Trump, je bilo mogoče videti tudi v oddaji voditeljice Oprah Winfrey, v kateri je pred leti gostila celotno Trumpovo veliko družino. Na njen klic »Barron Trump!« je na oder nemudoma pritekel takrat še najmlajši član Trumpovega klana ter se nekoliko skril v naročje mame Melanie. Bilo je mogoče opaziti, da je Barron precej radoživ, da rad čeblja in da mu javni nastopi ne delajo nobenih posebnih težav. Da bi jih bilo še več in da bi kdaj vendarle lahko slišali ne le njegovo simpatično angleščino s slovenskim naglasom, pač pa tudi našo domačo, slovensko besedo. »Barron, kako si kaj?«