fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Svet

Poslušajte, kako govori sin ameriškega predsednika: Barron Trump ima Melaniin naglas (VIDEO)

Deli na:
Poslušajte, kako govori sin ameriškega predsednika: Barron Trump ima Melaniin naglas (VIDEO)

Foto: Reuters

Posnetki, na katerih je mogoče slišati, kako govori Barron William Trump, sin ameriškega predsedniškega para, so redki, a vendarle so. Eden izmed prvih je bil viden v pogovorni oddaji slavnega voditelja Larryja Kinga, ko je bilo prvič omenjeno, da tedaj štiriletni Barron govori angleščino s slovenskim naglasom.

Popularni ameriški televizijski voditelj Larry King je v svoji pogovorni oddaji leta 2010 gostil zakonca Melanio in Donalda Trumpa. Takrat sta mu z izjemnim navdušenjem pripovedovala o svojem sinu Barronu Williamu, televizijski gledalci pa so lahko videli tudi posnetek iz pisarne Donalda Trumpa, kjer sta mu delala družbo najmlajši sin in Melania. Iz kratkega družinskega klepeta je pozorno uho voditelja Kinga takoj zaznalo, da Barron govori angleško s slovenskim naglasom, zato je njegova starša vprašal: »Ali ima naglas?« Melania je z nasmehom odvrnila, da je razlog sinovega slovenskega naglasa v tem, da je veliko v njeni družbi. Izvedelo se je še, da Barron preživlja prosti čas v pogovorih z dedkom in babico (Amalijo in Viktorjem Knavsom, op. p.) in da tekoče govori štiri jezike; slovenščina mu je tako domača kot angleščina.


Kako govori in kako živahen zna biti Barron Trump, je bilo mogoče videti tudi v oddaji voditeljice Oprah Winfrey, v kateri je pred leti gostila celotno Trumpovo veliko družino. Na njen klic »Barron Trump!« je na oder nemudoma pritekel takrat še najmlajši član Trumpovega klana ter se nekoliko skril v naročje mame Melanie. Bilo je mogoče opaziti, da je Barron precej radoživ, da rad čeblja in da mu javni nastopi ne delajo nobenih posebnih težav. Da bi jih bilo še več in da bi kdaj vendarle lahko slišali ne le njegovo simpatično angleščino s slovenskim naglasom, pač pa tudi našo domačo, slovensko besedo. »Barron, kako si kaj?«

loading...
Loading...