Revija Reporter
Svet

Bo zaščitniška mama Melania tudi tokrat pobesnela? Kakšno zgodbo si je o sinu Barronu izmislil hollywoodski scenarist

M. M.

22. dec. 2019 6:00 Osveženo: 7:54 / 22. 12. 2019

Deli na:

Donald in Melania Trump s sinom Barronom.

Profimedia

Divja ideja: kaj, če bi Barron Trump poskušal preprečiti očetovo zmago na predsedniških volitvah? Tak je namreč koncept scenarija Barron: A Tale of Love, Loss, & Legacy, ki se je uvrstil na prestižni »Black List« (črni seznam) najboljših še neposnetih scenarijev v Hollywoodu.

Scenarist Nicolas Curcio si je zamislil zgodbo, v kateri poskuša 10-letni Barron leta 2016 sabotirati predsedniško kampanjo očeta Donalda. Deček se namreč boji, kakšne bodo posledice morebitne očetove zmage zanj, za državo in ves svet.

Film je seveda še daleč od tega, da bi bil posnet in številni scenariji s črnega seznama nikoli ne gredo pred kamere. Če pa bo do tega prišlo, si lahko predstavljamo, kako jezna bo Barronova mama Melania.

Prva dama ZDA se je namreč pred kratkim ogorčeno odzvala na opazko pravnice Pamele Karlan, ki je med zaslišanjem v kongresu za ustavno obtožbo predsednika Trumpa duhovičila, da oče sinu lahko da ime Barron, ne more pa ga narediti za barona.

Mladoletni otrok si zasluži pravico do zasebnosti, je na Twitterju napisala Melania, ki je pravnico oštela: »Pamela Karlan, lahko te je sram.« Karlanova se je za svoje besede brž opravičila.