Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven, polfinalni večer, Evrovizija 2 Njena.si

Evrovizija: Raiven se je uvrstila v finale ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Zmago in Monika sta šla narazen, bosta šla narazen tudi Melania in Donald Trump?

Deli na:
Zmago in Monika sta šla narazen, bosta šla narazen tudi Melania in Donald Trump?

Donald in Melania Trump - Foto: Profimedia

Ali med najbolj znanima zakoncema na svetu vre? Melania se je pred tedni za Trumpovim hrbtom poljubila z očarljivim kanadskim premierjem Justinom Trudeaujem, Trump pa je pred dnevi »pozabil«, da je Barron tudi njegov sin.

Zadnje dneve je časopisne stolpce in spletne strani v Sloveniji polnila zgodba o 71-letnem Zmagu Jelinčiču, ki ga je menda zaradi drugega moškega zapustila njegova 30 let mlajša žena Monika, s katero je bil v zakonu 16 let.

Precejšnja starostna razlika je tudi med Donaldom Trumpom in njegovo slovensko ženo Melanio, in sicer 24 let. Njun zakon je seveda pod drobnogledom medijev, ki vsak Melanijin ali Trumpov nenavaden gib razlagajo v smeri, da v njunem zakonu nekaj škriplje.

O odnosu med našo rojakinjo in Trumpom je lani v svoji knjigi precej špekulirala tudi nekdanja Trumpova sodelavka Omarosa Manigault. Ta je v svoji knjigi zapisala, da Melania samo čaka na konec Trumpovega predsedniškega mandata, ko se bo ločila od moža.

Manigaultova je tudi prepričana, da bi se Trump Melaniji, če bi se ta ločila med njegovim mandatom in ga tako javno osramotila, skušal maščevati tako, da bi jo iz ZDA izgnal nazaj v Slovenijo.


Pred tedni je po svetovnem spletu in medijih zaokrožila fotografija Melanije in kanadskega premierja Justina Trudeauja, ki sta se prijateljsko poljubila na lici za Trumpovim hrbtom na srečanju G7 v Franciji.

Fotografija je kmalu postala viralna, kot se reče v sodobnem izrazoslovju, in številni so, ko so delili fotografijo po družbenih medijih, to fotografijo označili s ključnikom (hashtagom) #MelaniaLovesTrudeau (sl. Melania ljubi Trudeauja).

Do dokaj nenavadnega in kočljivega položaja je prišlo tudi pred dnevi, ko je Trump na novinarski konferenci v Beli hiši govoril tudi o nevarnosti razširjenja elektronskih cigaret med mladimi Američani. Na to nevarnost zlasti opozarja njegova žena Melania.

Zakaj je ta tema tako blizu njegovi ženi, je Trump pojasnil s precej nerodno izbiro besede. Med drugim je dejal: »Tako je postala (Melania, op. p.) vpletena v to. Ona ima sina …« Nato je Trump, kot da bi ga prešinilo, da je 13-letni Barron tudi njegov sin, dodal: .. »skupaj«. V smislu, da je Barron njun skupni sin.

Seveda gre lahko pri medijskem ugibanju o razpokah v zakonu med Melanio in Trumpom ter iskanju velikih zgodb v nerodnih izjavah ali iz konteksta vzetih fotografij zgolj za natolcevanje oziroma za tako imenovani rumeno novinarstvo. Odgovore na vse to bo dala prihodnost. Ta bo potrdila ali ovrgla ugibanja o Melaniji in Trumpu.