Revija Reporter
Svet

Melania Trump pobesnela ob tem nizkotnem napadu na sina Barrona

M. K.

24. jun. 2020 15:21 Osveženo: 15:27 / 24. 6. 2020

Deli na:

Donald in Melania Trump s sinom Barronom avgusta 2019.

Profimedia

John Henson, komik in voditelj na televiziji Food Network je na očetovski dan tvitnil: "Upam, da bo Barron lahko preživel današnji dan z očetom, kdorkoli to že je."

Odrasli otroci ameriškega predsednik Donalda Trumpa so očetu v nedeljo, ko v ZDA praznujejo očetovski dan, na družbenih omrežjih zaželeli vesel praznik. Henson je to izkoristil kot priložnost za neslano šalo, s katero pa se je opekel.

Prva dama ZDA Melania Trump se je odzvala preko svoje tiskovne predstavnice: "Žal smo še vedno priča neprimernih in nesramnim komentarjem o sinu predsednika Trumpa."

"Kot v vseh predsedniških administracijah doslej bi morali biti mladoletni otroci še naprej nedotakljivi in dovoljeno bi jim moralo biti, da odrastejo brez obsojanja ali sovraštva s strani neznancev in medijev," je odločna Melania.

Le teden dni pred tem se je Henson lotil Trumpovega odraslega sina Erica, za katerega je tvitnil, da ima oči tako narazen, da mora obrniti glavo, če te hoče pogledati.

Henson sodeluje v več oddajah na ameriških televizijah, na Food Networku pa vodi svojo oddajo o peki slaščic za noč čarovnic. Nekateri na Twitterju so zato Food Network pozvali, naj komika odpusti. Henson je delo obdržal, je pa zato zbrisal svoj nesramni tvit.