zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Zver: Največja katastrofa za Slovenijo je, da je tranzicijska levica dobila močno ustavno večino

Deli na:
Zver: Največja katastrofa za Slovenijo je, da je tranzicijska levica dobila močno ustavno večino

"Slovenijo pestijo tudi resni problemi, kot so apatičnost državljank in državljanov Republike Slovenije, kršenje človekovih pravic in temeljnih svoboščin zaradi zlorab pravosodja in erozija politične kulture, ki lahko vodijo v razkroj demokratične in pravne države, za katero smo si Slovenci tako prizadevali," Odbor 2014 utemeljuje potrebo po vsakodnevnih protestih v podporo Janezu Janši pred vrhovnim sodiščem.

Na današnjem protesti je evropski poslanec dr. Milan Zver poudaril: "V času vodenja vlade Republike Slovenije s strani Janeza Janše smo hodili po pravi poti. Na Slovenijo smo lahko bili ponosni."

Največja katastrofa za Slovenijo je, da je tranzicijska levica s podporniki dobila močno ustavno večino, je prepričan Zver, ki vztrajnike poziva: "Ne smemo dopustiti, da bi nas razdelili in skregali. To nenehno poskušajo, a uspelo jim ne bo nikoli!"

"Skritim elitam je bil vedno cilj onemogočiti Janeza Janšo. Vedno pred volitvami, vedno brez dokazov!" je ugotavljal mag. Janez Kušar. "Obsodbe proti Janezu Janši so absurdne. Proces je montiran, politično montiran," je prepričan.

"Levi jurišniki so si vzeli oblast v roke in brez izbire sredstev odvzeli mandat Janši. To je sramota za Slovenijo!" pravi Kušar, ki napoveduje: "Prišel je čas, ko bo slovenski narod moral ponovno strniti vrste in se upreti notranjemu sovražniku — našim postkomunistom."

"Ne le desni ali levi, ampak vsi pravični državljani, moramo stopiti skupaj in obsoditi nepravično in nelegitimno obsodbo Janeza Janše," vztraja Anton Harej.

Iva Pavlin Žurman sprašuje: "Ali vladajoči politiki vedo, da je bilo glasovanje ZA prenehanje mandata Janši protiustavno?" Če bi v Sloveniji upoštevali in spoštovali vladavino prava, potem proces Patria sploh ne bi obstajal, je prepričana Pavlin Žurmanova, ki se boji, da Slovenija postaja enopartijska država.