tularemija Svet24.si

Na Gorenjskem devet okužb s tularemijo ali ...

alfi-nipič Svet24.si

Alfi Nipič: »Nisem bil prepričan, da bom sploh ...

Gasilci PGD Prevalje Necenzurirano

Zlorabe ali napake: zakaj so gasilska društva ...

evro grims fb Reporter.si

To sta Grimsova asistenta v Bruslju: mladenič iz ...

messi gleženj 1 Ekipa24.si

Pogled na Messijev gleženj je šokiral vse, zdaj ...

Žan Videc, Martina Revija Stop

V zakulisju MMS

pogacar Ekipa24.si

Nore izjave iz tabora Visme o Pogačarju: "Ker je ...

Slovenija

Zakaj je Nataša Pirc Musar tik pred volitvami na stežaj odprla vrata svoje luksuzne vile »Čira čara«

Deli na:
Zakaj je Nataša Pirc Musar tik pred volitvami na stežaj odprla vrata svoje luksuzne vile »Čira čara«

Nataša Pirc Musar pred svojo vilo v Radomljah. - Foto: YouTube

Predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar je v četrtek v svojo hišo v Radomljah povabila nekdanjo misico in pevko Rebeko Dremelj, ki snema svoje oddaje za svoj portal nepremagljiva.si.

Ob tem ji je razkazala vse prostore v hiši, starine in umetnine v dnevni sobi, v kateri je tudi okoli 2500 podob sov v različnih oblikah, ki jih zbira že 26 let. Povedala je, da je prepotovala 86 držav sveta. Zaupala ji je, da je na starine »mahnjen« njen mož Aleš Musar.

Pokazala je tudi uokvirjeno božično čestitko Melanie in Donalda Trumpa iz leta 2019 in se pohvalila, da ji je prva dama vsako leto poslala kakšen okrasek. Kot je znano, je bila njena odvetnica in malim podjetnikom v Ljubljani in Sevnici prepovedala tržiti ime Melanie Trump.

Rebeki Dremelj je razkazala tudi kuhinjo in druge sobe. Med drugim ji je pokazala tudi zbirko modelčkov letal, ki jih je zbirala kot stevardesa. Na koncu pa celo vrt, na katerem rada vrtnari.

Svoje dom sredi vasi Radomlje imenuje »Vila čira čara«, zgrajena je bila leta 1933, z možem sta jo po nakupu popolnoma obnovila. Iz zemljiškoknjižnega izpiska je razvidno, da sta jo kupila leta 2001, Nataša Pirc Musar je lastnica treh četrtin, njen tri leta starejši mož Aleš Musar pa preostale četrtine.

Iz zemljiškoknjižnega izpiska je razvidno tudi, da ob nakupu ni bila vpisana nobena hipoteka na nepremičnino, kar pomeni, da sta jo kupila z gotovino. V tistem času sta bila oba zaposlena v družbi Aktiva Group v lasti pidovskega tajkuna Darka Horvata, pri katerem je bil mož Aleš eden od vodilnih uslužbencev, žena Nataša pa je vodila službo za korporativno komuniciranje.