bojan krizaj in špela Dobra karma

Bojan Križaj na krilih ljubezni s svojo Špelo

Vili Resnik Svet24.si

Vili Resnik se bo spet poročil!

Prostozidarji 1 Reporter.si

Boštjan M. Turk: Šokanten dokument razkriva, da ...

janša Svet24.si

Premier Janša: »Pred nami je teden boja za ...

Tomaž Gantar Necenzurirano

Kako je virus prehitel Gantarjevo državno ...

Gasilci PGD Šentjur plešejo Jerusalemo Odkrito.si

Šentjurski gasilci odplesali Jerusalemo

Njena.si

Kako dvigniti odpornost in ostati zdrav?

Slovenija

V okolici Maribora tatovi kradejo drage traktorje

Deli na:
V okolici Maribora tatovi kradejo drage traktorje

Traktorji znamke New Holland so tarča tatov. - Foto: newholland.com

Na območju Policije uprave Maribor so neznanci v zadnjih dveh nočeh ukradli dva traktorja. V obeh primerih sta bila odtujena z originalnimi ključi, zato policisti pozivajo vse lastnike vozil, naj kontaktne ključe skrbno shranjujejo in tako ravnajo samozaščitno. Posebej opozarjajo na kraje traktorjev New Holland, so sporočili s PU Maribor.

V noči s petka na danes so namreč neznanci na območju Zgornje Senarske odtujil leto dni star traktor znamke New Holland, modre barve, z registrskimi tablicami MB TG-739. Materialna škoda znaša okoli 44.000 evrov.

Podoben traktor znamke New Holland so neznani storilci odtujili že noč prej na Zgornjem Hlapju, a ga je lastnik s pomočjo znancev našel v Vukovju.

Ker so kriminalisti v zadnjih dneh tudi na drugih območjih zaznali povečano število tatvin kmetijskih traktorjev znamke New Holland, pozivajo lastnike predvsem te znamke, da še posebej poskrbijo za varnost svojega premoženja in da so pozorni na neznance, ki se pojavljajo v okolici njihovih bivališč oz. kmetij.

Vse, ki bi karkoli vedeli o tatvinah omenjenih dveh traktorjev naprošajo, da jim to sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Loading...