stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Stanovnikova brzostrelka in časovni stroj

Deli na:
Stanovnikova brzostrelka in časovni stroj

Foto: Bobo

Pisma z deponije: Včerajšnji nastop šefa slovenskih borcev Janeza Stanovnika v Odmevih TVS  je dokaz utemeljenega suma, da je človek še vedno v slovenskih gozdovih in da bi mu bilo treba iz preventivnih razlogov vzeti orožje, če ga ima pod svojo posteljo.

V obrambi dobrega imena in časti   svojega izbranca in varovanca Zorana Jankovića ga je tako zelo zaneslo, da je bilo v nekaterih trenutkih slutiti, da bo fizično napadel voditeljico Rosvito Pesek. Pa ga ni nič drugega vprašala kot to, ali je prav izbral, ko se je odločil za Jankovića, ki je Ljubljančane zadolžil za nekaj generacij v naprej. Stanovnik je posmehljivo rekel, da se o nekaj dolarčkih pa že ne bo prepiral, kar pomeni, da je iz prestižnega doma upokojencev, ki mu ga je v pokojninski čas položil prav ljubljanski župan, prišel kot čisti neved. Ali pa blefira. Lahko, da se res več ne spozna na številke, se pa na lepoto dvorane v Stožicah in lepoto Jankovićeve Ljubljane, ki jo mora prepoznati vsakdo, še uboga Peskova, ji je komisarsko zaukazal. Če Janković zmaga, predlagam uvedbo novega kaznivega dejanja zoper cast in dobro ime klana Janković in njegove Ljubljane.
Stanovnik je sicer znan po tem, da na borčevskih piknikih rad grmi in grozi s kakšno novo revolucijo. A to je menda samo zato, da bi pozabil, da je nekoč bil krščanski socialist, potem pa je pomagal k Dolomitski izjavi, ko je usodo naroda v svoje roke vzela peščica komunistov. In so slovenski narod osvobodili še enkrat – tokrat lastnine, svobode govora in svobode političnega združevanja. In tudi življenj.
Janez Stanovnik bi zaradi vsega tega moral pogledati na koledar, kjer piše 21. stoletje. Kar je dokaz, da je srednji vek njegovega komunizma in revolucije že zdavnaj na smetišču zelo krvave zgodovine.