Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Tako poslanec SDS Žan Mahnič poskrbi za "svoje": v parlamentu je priskrbel službo svojemu dekletu

Deli na:
Tako poslanec SDS Žan Mahnič poskrbi za "svoje": v parlamentu je priskrbel službo svojemu dekletu

Nova referentka poslanske skupine SDS Katja Palčnik (deso) z nevesto Sabino Bauer in fantom Žanom Mahničem, poslancem SDS. - Foto: Facebook

Poslanec SDS in predsednik njenega podmladka Žan Mahnič zna dobro poskrbeti za svoje najbližje. Od začetka tega meseca so v državnem zboru zaposlili njegovo zasebno partnerko Katjo Palčnik, ki je postala referentka v poslanski skupini SDS.

Z njo se je nedavno udeležil tudi poroke svojega prijatelja Žiga Bauerja, ki ga je poročil župan občine Gorenja vas - Poljane Milan Čadež, nekdanji poslanec SDS in osebni prijatelj prvaka Janeza Janše.

Palčnikova je dve leti starejša od Mahniča, doma je iz Levca v občini Žalec, kjer je tudi občinska svetnica SDS. Pred tem je Mahnič hodil z Nino Žoher, zdaj novinarko Nova24TV, ki je bila prav tako na poroki. Čeprav ima zdaj Mahnič drugo dekle, je z obema v dobrih odnosih.

Mladi lovec se pred družbo rad hvali, da je pred leti s skupino izvedel akcijo na Sabotinu, kjer so napis Tito zamenjali z JJ, vendar so Puntarji kmalu za tem vzpostavili prvotno stanje.

Pred kratkim je bil imenovan za predsednika preiskovalne komisije o zadevi Kangler, kot podpredsednik komisije za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami je verjetno v konfliktu interesov, ker med drugim lahko zahteva vpogled v podatke, koga Sova preiskuje, med preiskovanci pa so lahko tudi njegovi prijatelji iz Generacije identitete, saj je ta povezana z avstrijskim identitarnim gibanjem, ki tam velja za skrajno gibanje.

V poslanski skupini SDS sta zaposleni še Klavdija Operčkal (hčerka »visoko etičnega« poslanca Marjana Pojbiča) in Anamarija Mežan (hčerka bivšega generalnega sekretarja SDS Janeza Mežana), prva je strokovna sodelavka, druga pa skrbi za stike z javnostjo.