Reporter
Reporter
Naroči

Nezaupnica za hamburgerje ali zakaj jedci ne objokujejo zaprtja Lars & Sven


Bistvo uspeha v gostinstvu je dober izdelek. Tega pa Lars & Sven ni več imel in zato ob zapiranju restavracij ni čutiti posebnega obžalovanja jedcev.

lars sven hamburger.jpg
Lars & Sven
Hamburger verige Lars & Sven

Marko Medvešek
 

Velikost pisave

Manjša
Večja
 

»Če imaš dober izdelek, se da,« je Til Pleterski, solastnik verige restavracij s hitro hrano Hood Burger, za Siol komentiral zaostrene razmere na slovenskem gostinskem trgu. Čeprav Pleterski izpostavlja, da je dobiček vedno manjši, zlasti zaradi porasta cen sestavin in drugih stroškov po epidemiji kovida, ter da bi država gostincem lahko pomagala s prijaznejšo zakonodajo in regulativo, pa šef najpopularnejše domače znamke hamburgerjev ne krivi vlade za vse težave svoje panoge. 

Reporter Plus

Ta vsebina je na voljo samo naročnikom.


Naročite Reporter PLUS

Že imate račun?

Prijavite se

Ustvarite brezplačen uporabniški račun in odklenite ta članek!


Začnite preizkusno naročnino za samo 1,99 €!

Registracija

Z naročnino na Reporter Premium dobite:

  • Aktualni spletni članki
  • Podkast (predčasno - 6 ur prej)
  • Digitalna številka vnaprej
  • Arhiv preteklih številk
  • Tedenski pregled z urednikom
Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.