Nezaupnica za hamburgerje ali zakaj jedci ne objokujejo zaprtja Lars & Sven
30. okt. 2025 6:00 Osveženo: 7:23 / 30. 10. 2025
Hamburger verige Lars & Sven
Bistvo uspeha v gostinstvu je dober izdelek. Tega pa Lars & Sven ni več imel in zato ob zapiranju restavracij ni čutiti posebnega obžalovanja jedcev.
»Če imaš dober izdelek, se da,« je Til Pleterski, solastnik verige restavracij s hitro hrano Hood Burger, za Siol komentiral zaostrene razmere na slovenskem gostinskem trgu. Čeprav Pleterski izpostavlja, da je dobiček vedno manjši, zlasti zaradi porasta cen sestavin in drugih stroškov po epidemiji kovida, ter da bi država gostincem lahko pomagala s prijaznejšo zakonodajo in regulativo, pa šef najpopularnejše domače znamke hamburgerjev ne krivi vlade za vse težave svoje panoge.
Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.
Preberite celoten članek
Sklenite naročnino na Reporterjeve digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Postanite naročnik
- Spletna stran brez oglasov
- Ekskluzivne zgodbe, razkrita ozadja in poglobljeni intervjuji
- Izbrani članki iz tiskane izdaje Reporterja že v nedeljo ob 20. uri
- Dostop do digitalnega arhiva Reporterjevih člankov
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
