Nezaupnica za hamburgerje ali zakaj jedci ne objokujejo zaprtja Lars & Sven
Bistvo uspeha v gostinstvu je dober izdelek. Tega pa Lars & Sven ni več imel in zato ob zapiranju restavracij ni čutiti posebnega obžalovanja jedcev.
Lars & Sven
»Če imaš dober izdelek, se da,« je Til Pleterski, solastnik verige restavracij s hitro hrano Hood Burger, za Siol komentiral zaostrene razmere na slovenskem gostinskem trgu. Čeprav Pleterski izpostavlja, da je dobiček vedno manjši, zlasti zaradi porasta cen sestavin in drugih stroškov po epidemiji kovida, ter da bi država gostincem lahko pomagala s prijaznejšo zakonodajo in regulativo, pa šef najpopularnejše domače znamke hamburgerjev ne krivi vlade za vse težave svoje panoge.
Ustvarite brezplačen uporabniški račun in odklenite ta članek!
Začnite preizkusno naročnino za samo 1,99 €!
RegistracijaZ naročnino na Reporter Premium dobite:
- Aktualni spletni članki
- Podkast (predčasno - 6 ur prej)
- Digitalna številka vnaprej
- Arhiv preteklih številk
- Tedenski pregled z urednikom