očala Svet24.si

»Celo življenje sem poslušala, da bom zaradi ...

zdravnik Svet24.si

Ljubljanski zdravnik naj bi "prodajal" cepilna ...

jevgenij-starkov Svet24.si

FOTO: Medved ga je pojedel vpričo prijateljev

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

moaj-slovenija Njena.si

Partner Alenke Košir je o njej povedal same lepe ...

Josip Tratnjak Njena.si

Ljubezen na vasi: Josipa dekle prevaralo pred ...

Slovenija

Predstavitev Elana na neformalnem zasedanju ministrov, pristojnih za konkurenčnost (notranji trg in industrija)

Deli na:
Predstavitev Elana na neformalnem zasedanju ministrov, pristojnih za konkurenčnost (notranji trg in industrija)

Zložljive smuči Voyager se preprosto zložijo in pospravijo. - Foto: Elan

Slovensko podjetje Elan je v Digitalnem Središču Slovenije na neformalnem zasedanje ministrov, pristojnih za konkurenčnost (notranji trg in industrija), prestavilo svojo najnovejšo inovacijo. V sklopu dogodka ob predsedovanju Slovenije Evropski uniji se je Elan kot eno najinovativnejših podjetij v naši državi predstavil s prvimi zložljivimi karving smučmi - Voyager. Z inovacijo nagovarjajo trajnostno mobilnost, na njihovem razstavnem prostoru pa so si obiskovalci lahko tudi osebno ogledali to svetovno novost.

»Naša vizija je spodbujati aktiven in trajnostni življenjski slog, zato ustvarjamo tako produkte za zimske kot tudi poletne športe. Voyager je eden najpomembnejših izdelkov, ki smo jih v svoji več kot 75-letni zgodovini predstavili trgu. Prepričani smo, da bodo zložljive smuči spremenile pogled na doživetje smučanja. S tem, ko smučko preprosto zložimo v potovalno torbo, je pot do smučanja enostavno dostopna tudi iz mestnega središča,« je izpostavil mag. Leon Korošec, direktor zimske divizije in podpredsednik skupine Elan.

Foto: Elan - Podpredsednik skupine Elan mag. Leon Korošec in Vinko Avguštin z ministri.Elan ne slovi samo po svoji inovativnosti, ampak tudi po težnji k trajnostni proizvodnji, ki je v celoti izvedena na eni lokaciji. »Smo edini proizvajalec na svetu, ki svoje izdelke proizvaja v Alpah. Tudi pretežni del dobavne verige je iz okoliških držav, s čimer občutno zmanjšujemo vpliv transporta na okolje,« še doda Korošec in obenem poudari, da bodo v podjetju tudi v prihodnje vlagali v razvoj novih tehnologij in produktov.

Foto: Elan - Mag. Leon Korošec je na Digitalnem središču Slovenije prestavil zložljive smuči Elan.

Loading...