državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Anže Logar: Ko sem prebral, da so Kordeža izpustili, se mi je zmračilo

Deli na:
Anže Logar: Ko sem prebral, da so Kordeža izpustili, se mi je zmračilo

"Janezu Janši so poslanski mandat zaupali ljudje. Kdo si torej lahko prilasti pravico, da izniči jasno izraženo odločitev demosa?" sprašujejo v Odboru 2014 na 133. dan, odkar je vodja največje opozicijske stranke Janez Janša zaprt.

V odboru napovedujejo, da bodo v soboto 1. novembra prižigali svečke pozornosti na številnih mestih na Slovenskem. Danes so sveče znova zagorele pred vrhovnim sodiščem ob ponovnem protestu zaradi kršitev človekovih pravic Janeza Janše in družine.

Na protestu je Samo Glavan izpostavil: "Splošno znano je, da ima parazit svojega gostitelja, dokler ga ne izčrpa." Anže Logar pa je izrazil svoje ogorčenje: "Ko sem prebral, da so Kordeža izpustili se mi je zmračilo. Medtem ko osamosvojitelje zapirajo."

"Danes smo prejeli odgovor ministra za pravosodje, da ne želi preveriti kršitev človekovih pravic s strani sodstva," je opozoril Logar.

"Miro Cerar politično in strokovno presoja Patrio, da je pravnomočna. Tudi dachauske sodbe so bile," je spomnil Gašper Rudolf.

France Cukjati pravi: "Danes imamo to, čemur pravimo ugrabljena država. Svojo oblast utrjujejo z ustrahovanjem." Opozarja, da je bilo že veckrat "razgaljeno sodstvo v aferi Patria in politika ter pravniki, ki sodijo po naročilu".