mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

(VIDEO) Igor Gošte o desetem zasavskem humanitarnem teku

Deli na:
(VIDEO) Igor Gošte o desetem zasavskem humanitarnem teku

Igor Gošte - Foto: posnetek zaslona

Tokratna oddaja je bila posneta čisto v družinskem krogu. Jaz sem govoril, moja žena je snemala, moj nečak Matjaž pa je dobil posnetke (varno) in jih zmontiral.

Oddaja je posvečena našemu jubilejnemu desetemu zasavskemu humanitarnemu teku, ki naj bi se zgodil v petek, 8.maja. Ali se bo na ta dan res zgodil, soorganizatorji dogodka malce dvomimo, a zagotovo se bo enkrat v tem letu. To nam bo povedal virus. Ko tek bo, bomo pod častnim pokroviteljstvom predsednika Slovenije Boruta Pahorja denar zbirali za deset oseb s cerebralno paralizo.

V oddaji smo objavili tudi njihova imena. Zanje bomo tekli 10 ur. Zato se tudi v času, ko se zaradi koronavirusa zadržujemo doma in gremo ven le bolj v ožjem krogu (jaz z ženo), pripravljamo na tek.

Jaz tečem in nabiram kilometre skoraj vsak drugi dan in skrbno pazim, da ne tečem preblizu kakšnega redkega sprehajalca, ki ga srečam. Z današnjim dnem je pri Društvu prijateljev mladine Trbovlje odrt tudi račun, kamor lahko nakažete kašen evro. Vse zbrano bo tako kot doslej šlo za namen. Letos za deset oseb s cerebralno paralizo. Z namenom, da jim vsaj malce polepšamo dan.

Foto: Igor Gošte - 10. zasavski humanitarni tek

V oddaji smo se zahvalili tudi vsem tistim, ki tek soorganizirajo, tudi vsem tistim, ki se v teh hudih dneh trudite, da naše življenje poteka nemoteno, priporočil pa sem vam tudi, zdaj ko smo veliko doma, dve dobro knjigi, ki ju v teh dneh berem. Sam pa imam čast kaj napisati tudi za tednik Reporter. Tako v tiskani kot v spletni obliki lahko najdete veliko zanimivih člankov.

Če ne prej, se vidimo na desetem zasavskem humanitarnem tek, pa kadarkoli že bo. Seveda, ko premagamo virus.