danijel borojević Svet24.si

Skrivnost najbolj iskanega slovenskega kriminalca

robert tomazin Svet24.si

Janševi politični nastavljenci že izgubljajo ...

protest vlada ljubljana jenull policija pl Necenzurirano

Strojevodje iz Auschwitza #kolumna

hisa frantar ng Reporter.si

Razkošje za elito! To je graščina, ki jo pri ...

dragic doncic Ekipa24.si

Uh, to pa bo spektakel! Gogi in Luka spet skupaj v...

janko-fatur Njena.si

Janko: Metuljčki pridejo v maju …

cristiano georgina 22 Ekipa24.si

Uh, kako je seksi! Ronaldova zaročenka po smrti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Trump ostro nad Schwarzeneggerja

Deli na:
Trump ostro nad Schwarzeneggerja

Foto: Reuters

Medtem ko se novoizvoljeni ameriški predsednik Donald Trump pripravlja na selitev v Ovalno pisarno Bele hiše, je igralec in nekdanji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger prvič kot naslednik Trumpa vodil resničnostni šov Zvezdniški vajenec. Trump nad Schwarzeneggerjem ni bil navdušen.

Zjutraj je Schwarzeneggerju namenil dve objavi na družbenem omrežju Twitter, obe na račun števila gledalcev. "Vau, podatki o številu gledalcev so tu in Arnold Schwarzenegger je uničen v primerjavi s strojem za ratinge DJT (Donald John Trump, op. STA). Toliko o tem, da je filmska zvezda. To je bila primerjava prve sezone s 14. sezono. Zdaj primerjajte to z mojo prvo sezono. Toda, koga briga, podpiral je (Johna) Kasicha in Hillary (Clinton)," je tvitnil Trump.

Filmski terminator mu je vrnil: "Želim ti vse najboljše in upam, da boš delal za vse ameriške ljudi tako agresivno, kot delaš za ratinge."

Iz studia MGM Television, ki pripravlja oddajo, so decembra sporočili, da Trump kljub prevzemu vodenja države ostaja na mestu izvršnega producenta. Trump je sicer po celotni državi zaslovel prav z vodenjem resničnostnega šova, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Schwarzenegger je uvodoma gostil boksarko Lailo Ali, hčer legendarnega Mohameda Alija, in pevca Boya Georga. Oddajo si je ogledalo 4,9 milijona gledalcev, prvi del zadnje sezone Zvezdniškega vajenca, ki jo je vodil Trump pred dvema letoma, pa 6,5 milijona ljudi.

Schwarzenegger vajence odslej odpušča z besedami "Terminirani ste.", Trump pa jim je zaklical "Odpuščeni ste."