Revija Reporter
Svet

Srhljivo: Z noži oborožen moški v New Yorku iskal Ivanko Trump!

Reporter

11. jul. 2017 6:00 Osveženo: 10:03 / 09. 8. 2017

Deli na:

Pred stolpnico Trump Tower v New Yorku so prijeli z noži oboroženega Newyorčana srednjih let, ki je iskal hčerko ameriškega predsednika Ivanko Trump.

Adama Beniteza iz Bronxa v New Yorku so ustavili pred slavno stolpnico na Manhattnu, kjer je sicer dom ameriškega predsednika Donalda Trumpa in sedež njegovega podjetja.  Benitez je trdil, da je ameriški senator in lastnik stavbe, agentom tajne službe  pa je dejal, da se je hotel z Ivanko Trump pogovorit o njeni kolekciji oblačil. Agenti so opazili, da je imel pod oblačili neprebojni jopič, zato so ga prijeli in preiskali, nakar so pri njem našli nože za metanje, obteženo nogavico in ponarejeno osebno izkaznico. Odpeljali so ga na psihiatrično evaluacijo, obtožen pa bo posedovanja orožja in ponarejenega osebnega dokumenta.

Ivanke v času, ko jo je Benitez iskal (minuli četrtek), sploh ni bilo v New Yorku, temveč je bila na oni strani oceana, saj je očeta spremljala na vrhu G20 v Hamburgu. Tudi sicer je v zadnjem času Ivanka Trump bolj poredko v New Yorku, saj sta s soprogom Jaredom Kushnerjem oba svetovalca v Beli hiši in z otroki sta se že januarja preselila v Washington. Če bi ji sledil na Twitterju, bi Benitez lahko videl, da je vse minule dni pridno tvitala iz Evrope.