favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Časnik: Melania in Donald imata ločeni spalnici: ko on zjutraj tvita, ona spravi Barrona v šolo

Deli na:
Časnik: Melania in Donald imata ločeni spalnici: ko on zjutraj tvita, ona spravi Barrona v šolo

Po pisanju Ronalda Kesslerja in pričevanjih nekdanjih Trumpovih sodelavcev ima Melania izjemen vpliv na delo ameriške administracije. - Foto: Reuters

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama ZDA Melania Trump skupaj preživita le redke trenutke dneva, piše Washington Post.

V Beli hiši naj nimata le ločenih obveznosti, imela naj bi tudi ločeni spalnici, piše časnik. Trump se zbudi okoli pol šeste zjutraj ter gleda jutranje oddaje in tvita. Melania se prebudi nekoliko kasneje in pripravi sina Barrona za šolski dan – preverila naj bi celo, če ima domačo nalogo v torbi.

Prva dama se ni oglasila ob zadnjih aferah moža zaradi domnevnih razmerij s porno zvezdnico Stormy Daniels in bivšo Playboyjevo zajčico Karen McDougal, je pa občutno dvignila svoj javni profil in okrepila svoje aktivnosti, piše časnik.

Njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham poudarja, da je osredotočena na otroke in da bo čas v Beli hiši namenila problemom otrok v ZDA in svetu.


V zadnjih tednih se je udeležila nekaj izstopajočih dogodkov, med drugim je predstavljala moževo administracijo na pogrebu nekdanje prve dame Barbare Bush.

Na pripombe, da Melania v jasnosti zavrača moža in da že ob nekaj priložnostih očitno ni želela držati njegove roke, dolgoletna prijateljica prve dame Stephanie Winston Wolkoff pravi, da je »Evropejka stare šole« in da pač ni take vrste ženska, ki bi to počela.

Trumpov prijatelj naj bi Washington Postu razkril, da sta tudi v prostem času Melania in Donald zelo malo skupaj. Ob koncih tedna in praznikih v Mar-a-Lagu se predsednik druži sp politiki, poslovneži in medijskimi osebnostmi, Melanie pa ni nikjer videti. Tudi v Beli hiši pogosto ne jesta skupaj.

Grisham na to odgovarja, da Melania in Donald skupaj preživita večino večerov, če predsednik ni ravno sam na kakšnem potovanju. O Trumpovih aferah pravi, da je Melania osredotočena na vlogo mame, žene in prve dame, vse ostalo je zgolj »hrup«.