Razsvetljenje Dobra karma

Četudi ste živi, je vaša duhovna smrt morda že...

bik, beli bik Svet24.si

Veliki beli bik zbežal pred mesarsko sekiro

karl erjavec drazgose 2020 bobo Reporter.si

Jože Dežman: Karlu Erjavcu so partizani umorili ...

trgovina, ženska, zaprtje, zaprta, lokal Svet24.si

Po novem tudi do 100 odstotnega nadomestila za ...

20181109-00896913 Necenzurirano

Resnica o Magni: vsa dvoličnost SDS in medijskih ...

Ben Afleck in Ana De Armas Odkrito.si

Ben Aflfeck pred poroko?

Jernej Kuntner Njena.si

Borisov zabaven sprehod po zakulisju Najinih ...

Magazin

Strokovnjakinja za odnose Milena Pleško v intervjuju o strastnih Slovencih in poljubljanju žabcev

Deli na:
Strokovnjakinja za odnose Milena Pleško v intervjuju o strastnih Slovencih in poljubljanju žabcev

Milena Pleško - Foto: Primož Lavre

Zmenki med korono, jeziki ljubezni in načini komunikacije ter teme o pričakovanjih in strahovih so področja, ki so blizu Mileni Pleško, ustanoviteljici ekskluzivne in elitne agencije Aglaia, prve certificirane agencije za matchmaking v Sloveniji. Z osebnimi srečanji ter z nedeljskim druženjem s FB-skupino Pridi na kavo, v kateri je že okoli 700 članov, v agenciji pomagajo številnim prihodnjim parom.

Kje je Milena Pleško, strokovnjakinja za partnerstva in odnose, spoznala prednosti in lepote prepletanja starega načina povezovanja samskih z modernim pristopom in zakaj se je odločila, da bo pomagala prihodnjim parom?

Kakšno je njeno pojasnilo na tožbo, kje je v sedanjih časih še mogoče odkriti prave fante in dekleta in kako sploh potekajo srečanja med epidemijo, ko ne smemo imeti stikov izven ožjega družinskega kroga?

Kdo je danes v težjem položaju, mlajši ali starejši iskalci partnerja?


Zakaj vendar so osamljeni ljudje, ki so polno zaposleni ter so aktivni na vseh področjih, zato nimajo niti časa za navezovanje stikov z drugo osebo? Milena Pleško izpostavlja, da se ti ljudje ne izobražujejo glede odnosov in partnerstva: »Tudi zmenke je treba vaditi, partnerstva se je treba učiti…«


Kdo ima večje težave, ženske ali moški in kako je mogoča kombinacija, kadar ima ženska preveč moške energije, moški pa preveč ženske, ali ko imata oba preveč moške?

Ali  se da najti partnerja osebi, ki vztraja pri nerealnih pričakovanjih?  »Razumljivo je, da si želimo imeti lepe odnose, toda če preveč pričakujemo, kakšna oseba naj bi bila primerna za nas, gre lahko mimo nas oseba, ki bi nam ustrezala, vendar je niti ne bomo opazili, ker smo preveč osredotočeni na napačne stvari,« opozarja Milena.

Se da izogniti poljubom z različnimi žabci, preden prideš do princa in katere so tiste vrednote in dobre lastnosti, ki olajšajo združevanje dveh oseb?  Kdo vse se odloči za storitve agencije Aglaie? Kakšen je izid zmenka, kadar se osebi spoznata prek fotografije in kakšen takrat, kadar gresta na zmenek na slepo?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...