Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

So vas doleteli prvi znaki staranja kože?

Deli na:
So vas doleteli prvi znaki staranja kože?

So vas doleteli prvi znaki staranja kože? - Foto: LuxFactor

Ste na svojem obrazu opazili prve gubice, vaša koža pa je kar naenkrat manj čvrsta? Staranje je naravni proces, ki mu ni moč ubežati, to pa še ne pomeni, da se morajo znaki staranja odražati tudi na vašem obrazu.

Nekje po 30. letu prvič opazimo, da se na našem obrazu zarišejo tanke linije okrog ust, oči in na čelu ter pojavijo prve gubice. Kdaj in kako intenzivne so, je odvisno od genetike, veliko pa k temu pripomore tudi življenjski slog. Koža na našem obrazu je mnogo tanjša in bolj občutljiva kot koža na telesu, zato se na njej veliko hitreje pokažejo znaki staranja in gubice. Če jih pravočasno opazimo in takoj ukrepamo, lahko učinkovito ustavimo staranje in pomladimo kožo brez injekcij ali botoksa. Tokrat vam razkrivamo kako!

Še do konca meseca oktobra lahko s kodo REP10 kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite kar 10 % ceneje!

So se na obrazu pojavile prve gubice?

Najbolj prepoznaven znak staranja kože so nedvomno drobne linije, gubice in gube. S staranjem kože upada dragocena količina hialuronske kisline, ki v našem telesu skrbi tako za procese nastajanja kolagena in elastična kot tudi izdatno vlaženje kožnih celic. Hialuronska kislina je namreč sestavina, ki omogoča, da naša koža zadrži vlago in tako ostane elastična in napeta. Zato priporočamo vsakodnevno uporabo kakovostne in profesionalne kreme, ki vsebuje izredno kakovostno hialuronsko kislino, kot je denimo krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki zagotavlja dolgotrajno navlaženo kožo in mlajši videz.  

Foto: LuxFactor - 4D Hyaluron

Je vaša koža brez sijaja?

S prezgodnjim staranjem kože je oslabljeno delovanje lipidov, ki na ravni povrhnjice kožo naravno ščitijo pred izgubo vlage. Zato se zaradi nižjega števila lipidnih celic zdi, da ima koža pusto in hrapavo površino brez zdravega sijaja, ki je značilen za mladostniška leta. Na takšni koži so veliko bolj vidne tudi drobne linije in gubice. Da bi jih preprečili, čim prej pričnite z uporabo kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki bo koži povrnila sijaj in zdrav lesk.  

Zakaj uporabljati kremo 4D Hyaluron?

Ker dejansko deluje, z rezultati pa postreže že po nekaj tednih redne uporabe. Krema proti gubicam 4D Hyaluron na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako upočasnjuje staranje kože. Prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, osvojila pa je tudi številne znane Slovenke, ki zaradi narave svojega dela toliko več pozornosti posvečajo zunanjemu videzu.

Navdušila tudi Natalijo Verboten

»Danes si svoje lepotne rutine ne morem več predstavljati brez naravnih izdelkov Lux-Factor, ki sem jim zvesta že več kot dve leti. Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za make up, poskrbi za svež in sijoč videz moje kože. Kot mama dveh otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zahvaljujoč kremi to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna.«

Foto: LuxFactor - Natalija Verboten

Bi želeli tudi vi preizkusiti priljubljeno kremo proti gubicam?

Naročite jo lahko na spletni strani  Lux-Factor.com  ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

Foto: LuxFactor - Še do konca leta lahko s kodo REP15 kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite kar 15 % ceneje!