reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kako se lahko še pred novim letom pomladite za 10 let?

Deli na:
Kako se lahko še pred novim letom pomladite za 10 let?

Hialuronska kislina je ključna sestavina zdrave kože, pomanjkanje slednje pa rezultira v suhosti, neelastičnosti, občutku zategnjenosti ter pojavu gub in izraznih črt. Ta odlična sestavina lahko nase veže velike količine vode in posledično poskrbi za zdravo in čvrsto kožo. S staranjem količina dragocene hialuronske kisline upada, kar pomeni, da naša koža izgublja sposobnost zadrževanja vode, pojavijo se gube in izgubi zdrav lesk. Kako se izogniti prehitremu staranju kože, pa vam razkrijemo v nadaljevanju.

Izberite pravo nego za vaš obraz

Na srečo je tudi na našem tržišču na voljo krema proti gubicam z izredno kakovostno hialuronsko kislino, ki zares deluje. To je dnevna in nočna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Profesionalna krema, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe,  vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, osvojila pa je tudi številne znane Slovenke in tuje zvezdnice, ki zaradi narave svojega dela še toliko več pozornosti posvečajo zunanjemu videzu.

Navlaži in učvrsti vašo kožo

Hialuronska kislina koži povrne vlago in jo s tem naredi izjemno gladko in veliko bolj napeto. Za gladkost kože poskrbi kolagen, ki ga sestavlja v največji meri voda, zato je ta tako pomembna za mladosten videz. Hialuronska kislina je humektant, kar pomeni, da ena molekula hialuronske kisline lahko v sebi zadrži vodo, težko do tisočkrat toliko, kot je sama. Ko je koža dovolj hidrirana, je na videz mlajša, saj je nekoliko manj povešena, bolj enakomernega videza in bolj čvrsta. Hialuronsko kislino se pogosto uporablja v estetskih posegih, kjer je cilj bolj gladka in napeta koža. Če se želite izogniti estetskim posegom, ki s sabo prinašajo tudi nezaželene stranske učinke, poskusite kremo proti gubicam 4D Hyaluron, ki vam zagotavlja 100 % varen in naraven način za pomlajevanje vašega videza z izjemnimi rezultati. Poleg odlično učinkovite hialuronske kisline pa krema 4D Hyaluron vsebuje še izjemno vlažilno mandljevo olje in vazelin, ki pomaga pri obnovi povrhnjice. S kombinacijo vseh visoko kakovostnih sestavin, ki so klinično in dermatološko testirane, je krema s svojo patentirano formulo proti gubam nekaj najboljšega kar lahko podarite svoji koži.

Poslušajte še izjavo Slavke Kafol, ki je kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron 30 dni brezplačno testirala:  


Izbrišite gubice z obraza tudi vi

Prav zdaj lahko naročite Lux-Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.