markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

1664402112-20052007-40be20da136e9c7d371b8dedd0c3f276 Necenzurirano

Kaj so govorili Pahor, Lahovnik, Janša & co., ko ...

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

doncic-biserka-petrovic Ekipa24.si

Do solz! Mama Dražena Petrovića prišla do ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

zoga rokokmet Ekipa24.si

Celjski klub osupnil javnost, izstopil iz prve ...

Magazin

Najboljše kriptovalute pod 1 EUR v katere lahko investirate v 2024

Deli na:
Najboljše kriptovalute pod 1 EUR v katere lahko investirate v 2024

Kriptovalutna zima je mnoge trgovce in vlagatelje spodbudila k previdnemu in skrbnemu ravnanju. Za mnoge je nakup kriptovalut pod 1 EUR boljša alternativa kot delne naložbe v večje kriptovalute, kot sta Ethereum ali Bitcoin.

Lepota vlaganja v kriptovalute pod enim evrom je v tem, da je lahko odlična možnost tako za veteranske vlagatelje, ki želijo razpršiti svoj portfelj, kot tudi za začetnike, ki želijo preprosto vstopiti na trge kriptovalut z vlaganjem majhnega zneska in pridobiti občutek za trge.

Najboljše kriptovalute pod 1 € v katere lahko investirate zdaj

Iščete najboljše kriptovalute pod 1 EUR za začetek vašega investicijskega potovanja? Na vašo odločitev lahko vpliva veliko dejavnikov. Od različnih uporabnih storitev do najvišjih cen vseh časov in trenutne cene, veliko je stvari, med katerimi lahko izbirate.

1. PlayDoge (PLAY) – Na splošno najboljša kriptovaluta pod enim evrom za nakup v v2024

PlayDoge s 40 fazami predprodaje in ceno žetona od 0,005 do 0,00539 USD izstopa kot eden najboljših kriptovalut za nakup pod 1 EUR v letošnjem letu. Ta projekt privablja široko paleto vlagateljev, od "degenov", ki iščejo priložnosti za hiter zaslužek, do dolgoročnih iskalcev, ki iščejo sredstva, ki lahko sčasoma rastejo.

Uspeh igre PlayDoge je odvisen od inovativnega pristopa k zamisli Tamagotchi-ja. Sprva je bila zamisel o lastništvu digitalnih hišnih ljubljenčkov novost, ki je hitro izgubila zanimanje. Vendar PlayDoge ta koncept pomlajuje z vključitvijo pristopa, ki ga vodi skupnost, in mehanike "play-to-earn" (P2E). Ta kombinacija lahko PlayDoge iz kriptovalute s skromno ceno potencialno spremeni v enega vodilnih meme kovancev na trgu.

Ekosistem PlayDoge je zasnovan tako, da prinaša visoko nagrajevanje. Žetoni PLAY, ki so lastni temu ekosistemu, imajo omejeno ponudbo, kar z rastjo projekta povečuje njihovo vrednost. Tokenomika projekta PlayDoge vlagateljem v predprodaji zagotavlja pomemben nadzor, kar olajšuje razvoj novih primerov uporabe v ekosistemu, povečuje vključenost skupnosti prek memov in povečuje viralno privlačnost projekta.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. Sealana (SEAL) - Kriptovaluta pod 1 EUR, ki je vodilna na področju meme kovancev na Solani

Sealana je kriptovaluta pod 1 evrom, ki je v trenutni predprodaji vreden le 0,02 dolarja, zaradi česar je cenovno ugodna naložba, dostopna vsem vrstam vlagateljev.

Kljub nizki ceni več dejavnikov kaže, da bi Sealana lahko presegla številne nedavne ponudbe meme kovancev. Njena edinstvena privlačnost je v tem, da je meme kovanec brez izpostavljene uporabnosti, ki uteleša bistvo tega, kar meme kovanec predstavlja.

Ta kriptovaluta ostaja zvesta komičnemu bistvu meme kovancev, saj se neposredno zgleduje po South Parku, ki je ustvaril prikupen lik in pritegnil vlagatelje. S preprosto strukturo predprodaje je projekt zbral že več kot 140 tisoč dolarjev, verjetno pa se mu bo pridružilo še več vlagateljev, zlasti glede na trenutne tržne razmere, ki dajejo prednost naložbam v kriptožetone z nižjo kapitalizacijo.

Zainteresiranim obiščite spletno stran sealana.io, kjer lahko sodelujete v tej predprodaji in potencialno izkoristite obetavne možnosti projekta Sealana na področju kovancev meme.

Obiščite predprodajo Sealana

3. WienerAI (WAI) – Predprodajni projekt, za katerega se domneva, da bo po lansiranju dosegel rekordno rast

WienerAI bi lahko bila za mnoge idealna naložba, zlasti za vlagatelje, ki iščejo priložnosti pod 1 EUR.

WienerAI, ki je v predprodaji vreden le 0,0007 USD, ponuja dostopno vstopno točko za vlagatelje, ki želijo sodelovati v obetavnem projektu z velikim potencialom rasti. Ker projekt napreduje proti polnemu zagonu, mnogi ugibajo, da je njegova trenutna raven cene le delček tistega, kar bi lahko potencialno dosegel na prostem trgu.

Privlačnost sistema WienerAI presega njegovo ugodno ceno. Njegova zanimiva zgodba, postavljena v leto 2132, v kateri nori znanstvenik po naključju ustvari kibernetično pasjo umetno inteligenco, pritegne domišljijo in postavi temelje za projekt s trajno privlačnostjo. To tematsko bogastvo ne le dodaja plast novosti in humorja, temveč tudi zagotavlja trdno podlago za projekt, ki bo pridobil zagon in dolgoročno ohranil zanimanje.

Obiščite predprodajo WienerAI

4. Base Dawgz (DAWGZ) – Večverižni kripto kovanec, ki ga lahko kupite za manj kot 1 EUR

Znano je, da so meme kovanci pogosto najboljše premoženje za tiste, ki iščejo kriptovalute pod 1 EUR. Njihove začetne cene so tako nizke, da se njihova vrednost tudi zaradi znatnih skokov le nekoliko približa meji 1 USD, kar ohranja njihovo dostopnost. Base Dawgz, katerega začetna cena je le 0,00479 EUR, se odlično uvršča v to kategorijo meme kovancev.

Če združimo te lastnosti, dobimo sliko kriptožetona, ki je pripravljen postati naslednja velika stvar, ne da bi mu bilo treba doseči vrednost 1 EUR. Vendar pa še vedno obstaja možnost, da ta žeton preseže 1 EUR in postane močan tekmec večini glavnih kriptovalut na trgu.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. Mega Dice (DICE) – GambleFI žeton, ki ga lahko dobite za manj kot 1 EUR

Iskanje najboljših kovancev z vrednostjo pod 1 EUR je postalo prednostna naloga številnih vlagateljev, ki se poskušajo znajti na trgu kriptovalut. Med glavnimi tekmeci na tem področju je Mega Dice, inovativna kriptožetonska igralnica, ki na novo opredeljuje panogo spletnih iger na srečo.

Impresivna baza uporabnikov platforme, ki šteje več kot 50.000 igralcev, in njena zmožnost obdelave neverjetnih 50 milijonov dolarjev mesečnih stav še dodatno potrjujeta, da je DICE zanimiva naložba pod 1 evro. Poleg tega izjemen odziv na predprodajo žetonov DICE, ki je v samo 24 urah zbrala že več kot 300.000 dolarjev, poudarja zaupanje skupnosti v dolgoročne možnosti za rast podjetja Mega Dice.

Ker se trg kriptovalut še naprej razvija, je Mega Dice zaradi kombinacije inovativnega pristopa, uveljavljene baze uporabnikov in trenutne nizke cene žetona DICE izjemna možnost med najboljšimi kriptovalutami s ceno pod 1 EUR, v katere lahko trenutno investirate.

Obiščite predprodajo Mega Dice

Iskanje najboljše kriptovalute pod 1 EUR

Ko gre za naložbe v kriptovalute pod 1 EUR, se preference med vlagatelji razlikujejo. Čeprav je znano, da so kriptovalute zelo nestanovitno premoženje in da je z njimi povezan element tveganja, lahko obstaja nekaj razlogov, zakaj so nekateri vlagatelji pripravljeni izbrati kriptovalute pod 1 EUR.

Številni vlagatelji se nagibajo h kriptovalutam pod dolarjem, ker lahko kupijo večje količine kriptovalut po nižji ceni. Čeprav se številne kriptovalute pod 1 EUR morda zdijo nove in nekoliko vratolomne, nekatere obetavne kriptovalute s svojo vizijo ustvarjajo vpliv.

Obiščite predprodajo PlayDoge