horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za petek, 20. septembra

jerica zupan1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Po zraku so leteli tangice in ...

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

urgenca, rakičan, bolnica, murska-sobota, sb murska sobota, urgentni center Svet24.si

Oboroženi s palicami za golf in kiji so vdrli v ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

nuša derenda prva žirantka gostja Njena.si

V šov Znan obraz ima svoj glas prihaja četrta ...

Ranko Babić in Nataša Njena.si

Ranko Babić zaradi lulčka ostal brez besed

Magazin

Mož, ki se spominja svojih nekdanjih življenj, je spregovoril (VIDEO)

Deli na:
Mož, ki se spominja svojih nekdanjih življenj, je spregovoril (VIDEO)

Foto: Igor Gošte - Darko Verbe in Igor Gošte.

Verjetno ni med nami koga, ki se ne bi srečal ali vsaj poznal kakšnega bioenergetika, ali koga drugega, ki se ukvarja z recimo temu alternativno medicino. Sploh v primerih, ko klasična medicina ne pozna odgovora, kaj se dogaja z našim zdravjem, ali ko so nam zdijo njihovi posegi v naše telo in dušo zaman.

Ko tudi po več mesecih ali letih „kemije“ ni pravega olajšanja in se naše zdravstvene težave kopičijo oziroma se ne odpravljajo. Po drugi strani pa je med nami verjetno kar nekaj takih, ki zelo neradi posegamo po tistem, kar nam ponavadi predpišejo zdravniki, in rajši pred obiskom pri njih, obiščemo kakšnega bioenergetika ali posežemo po kakšnem zeliščnem čaju ali prehranskemu dopolnilu. Odločitev je vsekakor v naših rokah.

Sam na srečo sodim med tiste, ki vrata ambulant obiščem le redko. Pogosteje obiščem koga, ki odlično izvaja masaže, spijem kakšen zeliščni čaj, pazim pri prehrani in skrbim za redno rekreacijo. Le par krat sem bil tudi na terapijah bolj ali manj poznanih bioenergetikov. Tudi pri Darku Verbetu sem bil pred več leti, ko sem imel težave z bolečinami v hrbtu.

Tokrat pa sva se s snemalcem  odpravila do njegovega salona v Zagorju in z njim posnela daljši intervju. V njem nam je razodel svojo življenjsko pot, kako je začel delovati kot bioenergetik, kaj vse lahko pozdravi in tudi, kako se spominja svojih nekdanjih življenj. Je namreč med tistimi, ki verjame, da naša duša nikoli ne umre.

Sledi korakov - bioenergetik Darko Verbe

loading...
Loading...