kozorog Dobra karma

12 astroloških znakov in rastline, ki jim ...

natalija-zubačjova, irina Svet24.si

FOTO: Mačeha mučila 7-letno pastorko. Ne zna ...

janez jansa bobo Reporter.si

Janševa vojna s tiskanimi mediji: kihanje v ...

koronavirus, covid-19, testiranje, test Svet24.si

Včeraj potrdili dve okužbi: v primeru ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lara Kadis (1) Njena.si

Leta 2018 je navdušila na Emi, potem pa izginila

Magazin

Mož, ki se spominja svojih nekdanjih življenj, je spregovoril (VIDEO)

Deli na:
Mož, ki se spominja svojih nekdanjih življenj, je spregovoril (VIDEO)

Darko Verbe in Igor Gošte. - Foto: Igor Gošte

Verjetno ni med nami koga, ki se ne bi srečal ali vsaj poznal kakšnega bioenergetika, ali koga drugega, ki se ukvarja z recimo temu alternativno medicino. Sploh v primerih, ko klasična medicina ne pozna odgovora, kaj se dogaja z našim zdravjem, ali ko so nam zdijo njihovi posegi v naše telo in dušo zaman.

Ko tudi po več mesecih ali letih „kemije“ ni pravega olajšanja in se naše zdravstvene težave kopičijo oziroma se ne odpravljajo. Po drugi strani pa je med nami verjetno kar nekaj takih, ki zelo neradi posegamo po tistem, kar nam ponavadi predpišejo zdravniki, in rajši pred obiskom pri njih, obiščemo kakšnega bioenergetika ali posežemo po kakšnem zeliščnem čaju ali prehranskemu dopolnilu. Odločitev je vsekakor v naših rokah.

Sam na srečo sodim med tiste, ki vrata ambulant obiščem le redko. Pogosteje obiščem koga, ki odlično izvaja masaže, spijem kakšen zeliščni čaj, pazim pri prehrani in skrbim za redno rekreacijo. Le par krat sem bil tudi na terapijah bolj ali manj poznanih bioenergetikov. Tudi pri Darku Verbetu sem bil pred več leti, ko sem imel težave z bolečinami v hrbtu.

Tokrat pa sva se s snemalcem  odpravila do njegovega salona v Zagorju in z njim posnela daljši intervju. V njem nam je razodel svojo življenjsko pot, kako je začel delovati kot bioenergetik, kaj vse lahko pozdravi in tudi, kako se spominja svojih nekdanjih življenj. Je namreč med tistimi, ki verjame, da naša duša nikoli ne umre.

Sledi korakov - bioenergetik Darko Verbe

loading...
Loading...